Borrelen? 5x vegan hapjes

Omdat kaasstengels en bitterballen niet voor iedereen de perfecte feestsnacks zijn.

Vegan hapjes
Getty Images

Omdat kaasstengels en bitterballen niet voor iedereen de perfecte feestsnacks zijn.

Fotografie: Charlona Teerlink- receptuur: Tal Maes - styling: Mae Engelgeer - foodstyling: Lieke Sniekers - assistent foodstyling: Roos Kuipers - assistent styling: Eline van Wijngaarden

1. Warme olijven met citroen

Net even wat anders dan gewoon een bakje olijven op tafel gooien, daar krijg je vast veel oh's en ah's mee.
Ga naar het recept >

Archief Elle Eten

2. Bruschetta met auberginespread

De klassieke bruschetta kennen we, tijd voor een andere variatie.
Ga naar het recept >

fotografie CARLFRIED VERWAAYEN styling MARJOLEIN VONK foodstyling YVETTE VAN BOVEN receptuur JULIUS JASPERS

3. Of de klassieke versie met tomaat

Of blijf je graag bij de klassieke gerechten? Dat kan natuurlijk ook.
Ga naar het recept >

Archief Elle Eten

4. Maza roulette

Een stuk veiliger dan de Russische versie: deze roulette van Maza. Hier bereid met hoemoes rode biet, kerrie en zongedroogde tomaat, maar nét zo lekker met een andere Maza-variant.

Ga naar het recept >

Archief Elle Eten

5. Geroosterde kikkererwten

Kikkererwten zijn niet alleen lekker door je salade of je couscous, als je ze roostert zijn het net nootjes. Je roostert ze makkelijk in de oven. Wat kruiden erbij en klaar is Kees.

Advertentie - Lees hieronder verder