5x voorjaarssoep om de lente mee te vieren

Deze voorjaarssoepen hebben al het lekkers van de lente.

aspergesoep
Natasha Breen / EyeEmGetty Images

Het is lente en het weertje laat het eindelijk zien. Tijd voor licht lentevoer. Deze voorjaarssoepen zijn perfect om het seizoen mee in te luiden.

Artisjoksoep met korianderolie en kaaswafels

Fotografie Carlfried Verwaayen - Styling Marjolein Vonk - Food styling Claartje Lindhout - Recepten Tal Maes

Dit recept voor artisjoksoep is verfijnd van smaak, maar niet moeilijk om te maken! Een heerlijk soepje dat eigenlijk het hele jaar door kan.

Aspergesoep met tijm

Natasha Breen / EyeEmGetty Images

Aspergesoep heeft iets magisch: het is romig, zacht en bomvol smaak, en we lijken er nooit genoeg van te krijgen. Combineer dat met dat een recept als deze die écht makkelijk is en dat hij zich uitermate leent om in te vriezen, en je hebt een recept om in te lijsten.

Bleekselderijsoep met zalm en dille

Er gaat niets boven zelfgemaakte soep, zoals deze verse bleekselderijsoep met zalm en dille. Maak 'm net even wat bijzonderder met een lepeltje pastis per kom.

Huisgemaakte kalfsbouillon met kervel

Archief Elle Eten

Nee, niet zomaar gemaakte, maar huisgemaakte kalfsbouillon zoals je hem nog nooit geproefd hebt. En zelf kalfsbouillon maken is makkelijker dan je denkt, geloof ons.

Hollandse Tomatensoep

Niks kant en klare soep van Unox. Met dit recept tover je zélf traditionele Hollandse tomatensoep op tafel. Extra lekker geserveerd met een drijvend eiland van room en rondom een kring van peterselie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder