Holiday season has started: 6 x toffe drankpakketten en proeverijen om cadeau te geven

Met én zonder alcohol.

two chefs brewing
Two Chefs Brewing

Wat geef je iemand die alles al heeft of voor wie een fles wijn niet fijn genoeg is? Een tof pakket! Wij verzamelden 6 toffe drankpakketten om cadeau te geven - aan jezelf of iemand anders. Van bier tot wijn, maar ook cocktails en alcoholvrij. Een toffer cadeau tijdens de feestdagen bestaat eigenlijk niet.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Vinobox: wijn die precies past bij jouw specifieke smaak
vinobox
Vinobox

Wijn die zeker weten goed smaakt, zonder dat ’t te veel moeite of geld kost: dat wilde ondernemer Flip Harmsma familie en vrienden bieden. Hij richtte Vinobox op: hét online wijnadres voor liefhebbers.

Vinobox is een persoonlijk en flexibel wijnabonnement. Aan de hand van jouw eigen smaak en het aantal flessen dat je wilt ontvangen krijg je elke maand een box met wijn waar je blij van wordt.Je kunt de Vinobox eenmalig cadeau geven of een abonnement afsluiten.

Kijk op de website voor prijzen en meer informatie.

2 Kaas & Bier pairing
two chefs brewing
Two Chefs Brewing

Wat als twee zalige bedrijven, bijvoorbeeld bierbrouwerij Two Chefs Brewing en kaas van de Kaaskamer, de handen ineen slaan? Dan krijg je een match made in heaven, namelijk een kaas & bier proeverij!

De kazen zijn zorgvuldig bij de biertjes uitgezocht en dat resulteert in een spektakel op je tong. Liefhebbers van kaas en bier: DIT WIL JE.

Bestel het pakket met 6 biertjes en 6 kazen (voldoende voor 2-3 personen) voor 34,00 via de website.

3 Back to Whatever Box
drankerij mix box
Drankerij

De tijd van verschrikkelijk zoet en saaie maltbiertjes is voorbij. Soda's, seltzers en speciaalbieren zonder alcohol zijn je-van-het, dus geniet er met volle teugen van! Drankerij stelde dit te gekke Back to Whatever pakket samen, gevuld met 15 van de lekkerste soda's.

Bestel de box via de website voor €24,50 per stuk.

4 Axial Vinos: Spaanse wijn met Nederlandse roots
axial vinos
Axial Vinos

Ruim 20 jaar geleden vertrok de Nederlandse familie Geirnaerdt - van Ekeris naar Spanje om hun droom na te jagen: zelf wijn maken. Met grote liefde voor het land, een berg kennis van geologie en een zwak voor Spaanse wijn maakten zij deze droom waar.

De productie van de wijn is duurzaam en volledig ambachtelijk: van het plukken tot de maceratie en het stampen. De wijnen worden gemaakt van de heerlijke druiven garnacha en syrah, en proeven als Spanje in een glas. Ideaal nu we al een tijdje niet naar het land op vakantie kunnen.

Speciaal voor de feestdagen bestel je via de website een fles wijn in een prachtige geschenkverpakking. Het perfecte cadeautje voor in de zak of onder de boom!

5 Gin-tonic pakket
tanqueray sevilla
Tanqueray

Oef, een goede gin-tonic is nooit weg en hoe leuk is het om een gin-tonic pakket te krijgen? Als gever kun je het pakket kant-en-klaar kopen of zelf vullen met de lekkerste gin, tonics, garnituren en eventueel zelfs glazen.

Extra leuk om eens een ander soort gin te gebruiken, die minder voor de hand ligt. Bijvoorbeeld de Tanqueray Sevilla, gemaakt met bitterzoete sinaasappels uit Sevilla. Lekker met een subtiele Indian Tonic en een schijfje verse sinaasappel.

Verkrijgbaar bij de lokale slijterij of online te bestellen via Gall & Gall voor 31,99.

6 De Thuisborrel Club
de thuisborrel club
De Thuisborrel Club

De Thuisborrel Club is een samenwerking waarbij de 8 cocktailbars in Nederland samen één cocktailpakket samenstellen met de lekkerste cocktails.

Het is ontstaan als een initiatief om Nederlandse cocktailbars te ondersteunen tijdens de coronacrisis. In de cocktailboxen van De Thuisborrel Club zit alles voor een mooie borrelavond thuis; van alle ingrediënten voor het maken van cocktails tot tutorials van de bartenders van de deelnemende bar.

Er zijn vier verschillende boxen te bestellen vanaf 29,50 per stuk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst