Zo maak je thuis de allerlekkerste koffie met een smaakje

Voor dat moment voor jezelf of als je gasten over de vloer hebt

top view of woman sitting by the window in coffee shop enjoying the warmth of sunlight and drinking coffee
d3signGetty Images

Het geluid, de geur en het gevoel als je je lippen aan de rand van een lekker kopje koffie zet is priceless. En al helemaal als het maken ervan zó makkelijk is, dat het voelt alsof een ander het voor je doet.

NESCAFÉ® Gold Cappuccino helpt je bij het maken van de lekkerste thuiskoffie en vernieuwde onlangs hun receptuur, waardoor de smaak nog beter is geworden.

Vernieuwde receptuur

nescafé cappuccino
Nescafé

De vernieuwde Nescafé Gold Cappuccino wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde koffiebonen van de hoogste kwaliteit. Die smaken niet alleen beter, ze worden ook nog eens op duurzame wijze geproduceerd. Daarbij is door de volle melk de smaak lekker vol en de schuimlaag luchtig.

Ook goed om te weten: de Gold Cappuccino's zijn allemaal vetarm en zonder kunstmatige aroma's. What you see is what you taste.

Koffie met een smaakje

Thuis een lekker kopje koffie zetten is zo moeilijk nog niet, maar koffie met een smaakje is vaak een ander verhaal. Niet alleen omdat je allerlei producten in huis moet halen, maar ook omdat iedereen weer een andere smaakvoorkeur heeft.

Nescafé Gold Cappuccino is verkrijgbaar in maar liefst 9 (!) smaakvariaties, waardoor er voor ieder wel iets lekkers bijzit. Denk aan een klassieke cappuccino au naturel en old school Wiener Melange, maar ook Caramel Lattes en de (chocolate lovers opgelet) Double Choc Mocca.

Zodra je jouw favoriete smaak hebt gekozen kan een kind de was doen: je maakt de Nescafé Gold Cappuccino namelijk in een handomdraai met niets meer dan heet water. En ja, dan heb je er óók die heerlijke schuimkraag bovenop.

Variëren kun je leren

Is een kop cappuccino niet genoeg voor jou of is het tijd voor een feestje in je mok? Ga dan een stapje verder en top je koffie met een toef slagroom of lepeltje Franse crème fraîche. Of wat dacht je van wat kaneelpoeder, cacao of pumpkin spice mix?

Wil je het écht feestelijk aanpakken? Maak dan een portie meringue (klop 2 eiwitten luchtig met 100 gram suiker), top je koffie met een dikke klodder en karamelliseer met een brûléebrander. Gegarandeerd succes tijdens etentjes (of voor jezelf).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Drinken