Geef je nu op voor de Cursus Foodjournalistiek van ELLE Eten & Fontys Hogeschool

En leer culinair schrijven als én van de beste!

cursus fontys
KIRSTENVANSANTEN

Denk jij al langer over het volgen van een cursus foodjournalistiek of (culinair) schrijven in het algemeen? In september dit jaar start opnieuw ELLE Eten’s Cursus Foodjournalistiek in samenwerking met Fontys Hogeschool. Een cursus voor iedereen die van schrijven en eten houdt, beginner of gevorderd!

Cursus Foorjournalistiek

De Cursus Foodjournalistiek staat volledig in het teken van food en de docenten die deze cursus verzorgen voeren je mee naar het hart van de journalistieke & culinaire wereld. Dit jaar organiseren we na vijf eerdere uitverkochte cursussen alweer de zesde editie.

De cursus is geschikt voor iedereen en heeft geen toegangseisen. Ook is er geen leeftijd aan verbonden, dus dus iedereen met een culinaire neus die ervan droomt om over food te (gaan) schrijven mag meedoen. Ook dit jaar gaan de plekken weer hard, dus wacht niet te lang.

Wat ga je leren?

Schrijven over eten is meer dan alleen stukjes tikken. Met deze cursus word je klaargestoomd tot foodjournalist en je kunt dus ook echt na afloop daadwerkelijk aan de slag in het vak. Geen professionele journalistieke ambities? Ook voor bloggers (in spé) of gewoon liefhebbers van lekker eten is de cursus een aanrader. Of wat dacht je van ondernemers in de culinaire branch die de content op hun website of social media willen verbeteren?

Tijdens de 11 cursusavonden leer je alle in en outs van gerenommeerde experts uit het vak. Denk aan culinair journalist Hiske Versprille, kookboekauteur en ELLE Eten friend Vanja van der Leeden en sterrenchef Soenil Bahadoer.

Je krijgt onder andere verschillende schrijfopdrachten, zowel voor print als online, les over fotografie en styling, foodtrends, interviewtechnieken en het maken van de beste online content.

Meer informatie

  Denk je: ik wil hier wel meer over weten! Neem dan gerust een kijkje op de algemene pagina over de opleiding of check hier de lijst met alle experts van wie je les krijgt.

  De cursus begint op 7 september 2020 en vindt gedurende 11 weken elke maandagavond plaats (met uitzondering van de herfstvakantie op 12 en 19 oktober) van 18:30 uur tot 21:30 uur bij Uitgeverij Hearst in Amsterdam. De kosten voor de cursus bedragen € 1295 per persoon en na afloop ontvangen de cursisten een officieel certificaat van Fontys Hogeschool voor Journalistiek.

  MELD JE AAN!

  De lesruimte is ruim opgezet en indien wenselijk kan tijdens de cursuslessen afstand gehouden worden, waardoor 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd.

  Wil je alles tot in de detail weten over de cursus of je graag meteen aanmelden? Op de cursuspagina van Fontys lees je alles over de inhoud, sprekers, data, locatie en meer.

  This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

  Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Eten & Drinken