Flip je pannenkoek en help mee in de strijd tegen honger en voedselverspilling

Pak je pan, want dit is de leukste challenge in tijden!

pannenkoeken in een pan en in de lucht
Angelina ZinovievaGetty Images

Geboren met een talent voor het flippen van pannenkoeken? Of eindigen jouw koek en pan steevast in de kreukels? Maakt niets uit. Als je maar meedoet. Ga de #Flip2Feed challenge aan en help RudeHealth en Buurtbuik in hun missie tegen honger en voedselverspilling.

BuurtBuik redt voedsel

Echte helden. Dat zijn de vrijwilligers van BuurtBuik. Op acht locaties in Utrecht, Amsterdam en binnenkort ook Rotterdam zetten zij per week zo’n 300 (!) gratis gezonde maaltijden op tafel. Van gered voedsel, voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Samen en op een gezellige manier tegen honger en voedselverspilling.

Doe mee: Flip2Feed

Hoe doe ik mee? In drie stappen: flip, feed en nomineer. Van RudeHealth krijg je een lekker (vegan of glutenvrij) pannenkoekrecept. Flip 'm hard en post het filmpje met #flip2feed.

Feeden doe je door middel van een donatie van vijf euro, waarmee BuurtBuik weer vijf maaltijden kan weggeven. Nomineer vervolgens vijf vrienden om ook mee te doen. In dit filmpje vind je een leuk voorproefje.

Doe mee, doneer (of word ook vrijwilliger) en help iedereen aan een gezonde maaltijd!

Zien: voor deze pannenkoeken met blauwe bessen kom jij je bed wel uit


Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder