Foodtrends: dit aten we massaal in 2015

Ook binnen de foodwereld zijn er hypes. En dit waren ze in 2015.

gerelateerd
8 foodfilms die je gezien móet hebben
Het geluid in een restaurant heeft invloed op wat je eet
Langer dan 15 minuten op het toilet zitten is slecht voor je
Waar komen fruitvliegjes vandaan en hoe kom je van ze af?
Getty Images

PULLED PORK
op een broodje

RED VELVET CAKE
maar ook carrot cake

AMANDELMEEL
o.a. als vervanger van bloem

KOKOSWATER
lekker tropisch

SALTED CARAMEL
cake, chocolade, kruidnoten...

KARWIJ EN KUMMEL
dit is het verschil >

GUA BAO
een gestoomd broodje met bijvoorbeeld buikspek en komkommerzuur

KIMCHI
Gefermenteerde kool uit de Koreaanse keuken

KOREAN BBQ
een soort van Aziatisch gourmetten

SOJA(BONEN)
is soja gezond of niet? >

COLDBREW
in koud water geweekte koffie

PANCAKE STACKS
een stapel kleine pannenkoekjes met fruit en ahornsiroop

MATCHA
alles met groenetheepoeder, van macaron tot latte

BOERENKOOL
maar dan niet in je stamppot, maar gefrituurd als chips uit het vuistje

KIEMEN
alles over kiemen >

QUINOA
zoveel dat menig man er gek van werd

HAVERMOUT
met een regenboogtopping van vers fruit, superfood en noten

KANEEL
bijvoorbeeld op je appel of door je soep

GIN-TONIC
blijven we gewoon mee doorgaan >

ZOETE AARDAPPELFRIET
in plaats van gewone frietjes, met mierikswortelmayo

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO