Dit eet Kate Middleton

Je kunt haar met dat figuur door een ringetje halen, en hoe ze dat voor elkaar krijgt...

gerelateerd
8 foodfilms die je gezien móet hebben
Het geluid in een restaurant heeft invloed op wat je eet
Langer dan 15 minuten op het toilet zitten is slecht voor je
Waar komen fruitvliegjes vandaan en hoe kom je van ze af?
Getty Images

Het leven van een toekomstige koningin gaat niet altijd over rozen. Zo moet ze letten op haar gewicht en zit dagenlang chocoladerepen op de bank eten er niet in. Ben jij benieuwd naar wat Kate dan wel eet? Wij vertellen het je.

Eet ergernissen! Deze 13 dingen vindt waarschijnlijk iedereen ontzettend irritant >

Dieet

Niet alleen ‘normale’ mensen gaan op dieet om de laatste kilootjes eraf te krijgen om in hun trouwjurk te passen. Ook Kate Middleton deed hier gewoon aan mee en volgde naar verluidt het Dukan-dieet. Het Dukan-dieet is een streng koolhydraatarm dieet, waarbij je in de eerste periode helemaal geen koolhydraten mag eten. Door dit te volgen kun je in korte tijd veel kilo’s kwijtraken. En dat zag Kate wel zitten.

Snel afvallen? Dit dieet blijkt het effectiefst >

Rauw eten

In het dagelijks leven zou Kate meedoen aan de raw-trend. Tja, wat moet je anders als je in die designer kleding wil passen. Hierbij eet je vooral veel rauwe groente en fruit plus andere voedingsmiddelen die niet gekookt of gebakken zijn. Denk hierbij aan ceviche, gojibessen en watermeloensalade.

Wat niet

Hoe leuk het ook mag lijken om prinses te zijn, er zijn wat regels aan verbonden. Zo zou de koninklijke familie bijvoorbeeld geen schaal- of schelpdieren mogen eten. De kans op voedselvergiftiging zou bij deze voedingsmiddelen groter zijn en daarom wordt het afgeraden. Of ze zich hier echt aan houden, dat is een andere vraag.

Eet schaal- en schelpdieren voor een jongere huid >

Koningin

Of deze regel waar is betwijfelen we, want daar zou echt niemand blij van worden. Het verhaal gaat dat als de koningin klaar is met eten en haar bestek neerlegt, iedereen dit moet doen. Dat zou wat zijn, als jij stikt van de honger en je oma is na twee happen al klaar.

Lievelingseten

Kate zou een liefhebber van pittig eten zijn. Zo at ze tijdens een bezoek aan India een curry die één van haar favorieten werd. Jammer voor haar man William want hij is helemaal geen fan van pittig eten. Maar ja, happy wife, happy life.

Curry voor dummies! Alles over curry >

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO