Deze YouTuber brengt gerechten uit (teken)films tot leven!

Nog steeds balen we ervan dat geur- en smaaktelevisie niet bestaat. De uitvinder daarvan krijgt van ons een dikke tien, tot die tijd doen we het met de video’s en iconische recepten van ‘Binging with Babish’.

gerelateerd
Dit wil jouw knorrende maag je vertellen
Je avocado rijpen binnen 10 minuten? Het kan!
Koolhydraatarm eten? Zo vervang je koolhydraten door groenten
8 tekenen dat je te veel geld uitgeeft aan eten

Dit zijn onze favoriete Italiaanse restaurants in Amsterdam>

Het YouTube-account Binging with Babish is een regelrechte hit. Elke week maakt Babish de lekkerste gerechten na uit films en televisieseries, zoals Ratatouille en Chef. Mét duidelijke instructies, zodat je thuis ook aan de slag kunt.

FILMS EN SERIES
In Binging with Babish komen iconische gerechten voorbij. Denk aan gerechten als apfelstrudel uit Inglorious Bastards, ‘prison sauce’ uit Goodfellas en ratatouille uit, je raadt het al, de film Ratatouille.

 

 

FAVORIET
Het account is van ‘Oliver Babish’ of ‘Andrew Rea’. Wat zijn naam in real life nou is, wordt niet duidelijk. Binging with Babish heeft inmiddels meer dan 400.000 abonnees en in totaal meer dan 16 miljoen views.

 

 

NIEUWE AFLEVERINGEN
Met af en toe een flinke dosis humor, is Binging with Babish topvermaak én ook nog eens ontzettend leerzaam. Op het moment staan er 28 afleveringen van Babish online. Maar dat aantal groeit snel, want de laatste maand uploadde hij maar liefst 6 nieuwe afleveringen. Dat heeft vast iets te maken met de stijgende populariteit.

Binging with Babish kijk je hier >

Zin in zoute karamel? 13 recepten met salted caramel >

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO