Limonade met gember

Geschikt voor 6 personen

 
 

gerelateerd
Spaghettini met Siciliaanse bloemkool
Auberginepizza's
Loaded fries met pulled pork en bier-kaassaus
Zuid-Afrikaanse sosaties van de BBQ

Ingrediënten

4 grote citroenen, schoongeboend
200 ml gembersiroop
1 liter bronwater met koolzuur

BEREIDING
Rasp de schil van de citroenen en pers het sap uit. Verwarm het sap in een pan met de gembersiroop en 50 ml water. Laat afkoelen en schenk door een zeef. Schenk de siroop in 4 glazen en vul aan met ijskoud bronwater met koolzuur.

Receptuur & foodstyling: Ingmar Niezen - Styling: Mirjam van der Rijst - Fotografie: Harold Pereira

gerelateerd
Spaghettini met Siciliaanse bloemkool
Auberginepizza's
Loaded fries met pulled pork en bier-kaassaus
Zuid-Afrikaanse sosaties van de BBQ
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO