Lamskoteletten met tomaat en courgette

Geschikt voor 4 personen
gerelateerd
Duivelse kibbeling met spicy knoflooksaus
Gekaramelliseerde ananas met walnoten-misokaramel en kokosyoghurt
Falafel met gesmashte komkommer en spicy munt-limoen-kokossalsa
Verfrissende komkommergranité

Ingrediënten

4 dikke lamskoteletten    
olijfolie
2 vleestomaten
2 courgettes
rozemarijn, fijngehakt
tabasco

BEREIDING
Wrijf de lamskoteletten in met zout en olijfolie. Braad het vlees op een bakblik (eventueel op het blik van een stoffer en blik of op het blad van een schep) goed aan. Voeg de doormidden gesneden tomaat en in dikke plakken gesneden courgette toe. Bestrooi met rozemarijn en zout, laat om en om 10 min roosteren. Besprenkel met een paar druppels tabasco en serveer heet.

Fotografie: Willem Groeneveld - Receptuur Manfred Meeuwig - Styling Marjolein Vonk
gerelateerd
Duivelse kibbeling met spicy knoflooksaus
Gekaramelliseerde ananas met walnoten-misokaramel en kokosyoghurt
Falafel met gesmashte komkommer en spicy munt-limoen-kokossalsa
Verfrissende komkommergranité
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO