Gluten en lactosevrije taart met chocoladevlokken

Geschikt voor 8 personen

Deze gluten en lactosevrije taart met chocoladevlokken komt uit hét ultieme chocolade boek Chocaddict met 150 recepten vol verleiding. 

gerelateerd
Duivelse kibbeling met spicy knoflooksaus
Gekaramelliseerde ananas met walnoten-misokaramel en kokosyoghurt
Falafel met gesmashte komkommer en spicy munt-limoen-kokossalsa
Verfrissende komkommergranité

Ingrediënten

Ingrediënten
80 g margarine
3 eieren
120 g basterdsuiker
180 g rijstmeel
1 zakje bakpoeder
10 cl amandelmelk
80 g pure chocolade

Chocoladefan? Hier 25 recepten met chocolade >

BEREIDING
1 Verwarm de oven voor op 180 °C (th. 6). Smelt de
margarine.
2 Klop in een kom de eieren met de suiker. Voeg het
meel en de bakpoeder toe. Leng aan met de melk en
voeg de margarine toe.
3 Hak de chocolade en voeg toe aan het beslag.
Meng goed en schenk het beslag in een vorm
naar keuze.
4 Bak gedurende 45 minuten. De taart is gaar als de punt
van een mes in het midden erin gestoken wordt en er
schoon uitkomt. Serveer lauw.

Cover Choc Addict - klrein - HR-1
isbn 978 94 014 3874 2  
www.lannoo.be
Hier koop je hem

 

gerelateerd
Duivelse kibbeling met spicy knoflooksaus
Gekaramelliseerde ananas met walnoten-misokaramel en kokosyoghurt
Falafel met gesmashte komkommer en spicy munt-limoen-kokossalsa
Verfrissende komkommergranité
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO