Bloemkool & roggebrood

Geschikt voor 4 personen
gerelateerd
Gekaramelliseerde ananas met walnoten-misokaramel en kokosyoghurt
Falafel met gesmashte komkommer en spicy munt-limoen-kokossalsa
Verfrissende komkommergranité
Bisque udang peteh

Ingrediënten

2-3 plakjes roggebrood, verkruimeld
1 kleine bloemkool, grof geraspt
200 g gepelde Hollandse garnalen, afgespoeld
1 bos radijs, in plakjes
1 stengel bleekselderij, in blokjes
1 takje dille
2 el maïsolie
1 citroen
zout, peper

BEREIDING
Bak het roggebrood in een droge pan knapperig, bestrooi met een beetje zout. Meng alle ingrediënten, behalve het roggebrood, goed door elkaar. Proef en voeg zout, peper en citroensap naar smaak toe. Laat op een koude plek rusten. Bestrooi met het roggebrood en de gehakte dille.

gerelateerd
Gekaramelliseerde ananas met walnoten-misokaramel en kokosyoghurt
Falafel met gesmashte komkommer en spicy munt-limoen-kokossalsa
Verfrissende komkommergranité
Bisque udang peteh
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO