Welkom in je nieuwe keuken

Het is ongelooflijk als je ziet wat keukenapparatuur tegenwoordig kan. Soms is het net een sci-fi film – maar dan dus écht. En handig.

gerelateerd
Dit is de beste manier om snel vlees te ontdooien zonder magnetron
9 tips, tricks en BBQ-hacks voor deze zomer
5 cruciale tips voor mensen die niet kunnen koken
4x eten dat kant-en-klaar goedkoper is dan om zelf te maken
Samsung

Een biertje op de ene plank op exact de goede temperatuur, op de ander koelkastplank je kaas een graadje warmer. De toekomst staat voor de deur, foodies. Echt waar. Want de techneuten van Samsung zijn me een partij slim. Vooruit, we geven je even een rondleiding in je nieuwe keuken.

De koelkast met ‘koelzones’
Eén temperatuur voor je hele koelkast? Welnee. Wat dacht je van ‘koelzones’ die je tot een halve graad nauwkeurig instelt. Bier op 4 graden, vis op 1 graden. En dankzij de No Frost Technology nooit meer bikken of een plas in je keuken tijdens het ontdooien.

De koelkast en al zijn functies leggen wij je hier uit >

De magnetron die vlees NIET indroogt
Enter de HotBlast-technologie. Pardon? Het antwoord op droog en taai vlees na een opwarmbeurt in je magnetron. Dat is niet meer. En het is ook nog eens twee keer zo snel klaar als een heteluchtoven. Een draaiplateau dat stilgezet kan worden zodat rechthoekige schalen níet botsend hun rondje maken. Halleluja!

Vanaf nu kun je frituren in je magnetron. Ja, écht! >

Samsung415

 

De kookplaat met ‘vlam’
De geïntegreerde leds zorgen voor een zichtbare 'vlam' bij de nieuwe inductiekookplaten van Samsung. Die kun je instellen op maar liefst zestien niveaus.

De vaatwasser die ovenschalen WEL schoon krijgt
Het bestaat dus. Eindelijk. Dankzij de WaterWall-technologie die in alle hoeken van de machine komt kun je rustig die ovenschalen en pannen in de vaatwasser zetten. Zonder de boel daarna alsnog met de hand te moeten doen.

Samsung levert graag een bijdrage aan een huishouden dat je leven aangenamer, makkelijker en tijdsbesparender maakt. Hun ambitie? Alle apparaten verbonden met internet in 2020. Over vijf jaar dus. Heb je nog een idee over een slimmer huishouden? Vertel het Samsung.

(advertorial)
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO