Toon mij uw koelkast en ik zeg u wie u bent

Hoe ziet jouw koelkast eruit? Zit er een systeem in de indeling, of geldt de chaostheorie? Ron Blaauw boog zich voor Samsung over de perfecte indeling van de koelkast en geeft je daarmee in ieder geval de schijn van een georganiseerd leven.

gerelateerd
9 tips, tricks en BBQ-hacks voor deze zomer
5 cruciale tips voor mensen die niet kunnen koken
4x eten dat kant-en-klaar goedkoper is dan om zelf te maken
5x natuurlijke shampoo voor droog haar

Uit het onderzoek van de electronicagigant bleek dat de boodschappen worden opgeruimd door één of twee mensen in het huishouden, maar dat ieder gezinslid de koelkast grondig doorzoekt op etenswaar van zijn gading. Ook bleek dat vage flesjes, potten en smeersels achterin de koelkast steevast vergeten worden. En uiteindelijk dus verspild.

Samsung lost die issues op door middel van de ShowCase, zie het als een koelkast met dubbele deuren. In de ShowCase, de eerste deur die je opentrekt, liggen veel gebruikte spullen in beeld én voor het grijpen. Die voorste deur bestaat op zijn beurt weer uit drie zones: Cooking Zone (voor eieren, kaas, melk, sauzen), Family Zone (voor dranken, fruit), Kids Zone (in het lagere compartiment, zodat kinderen er zelf bij kunnen). Daarnaast is er de InnerCase, de binnendeur, die dieper in de koelkast zit en gebruikt wordt voor de opslag van minder vaak gebruikte artikelen, die alsnog wel in het zicht blijven.

Slimme tips voor de vriezer >

Voor een opgeruimd leven moet je wel wat over hebben, je koopt de Samsung Food ShowCase vanaf € 3199. Meer info vind je op www.samsung.com.

Mogen we even in je koelkast kijken >

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO