ZOEK

Hotspots! 9x eten in Eindhoven

9 Plekken om de innerlijke mens te versterken in de lichtstad.

gerelateerd
De zon schijnt weer! Rotterdam Terrassen Top 24
Op naar Den Haag! 17x leuke strandtent in Scheveningen
Nieuwe restaurants in Utrecht! Dé hotspots van 2018
5 hotspots in Rome: uit eten in Pigneto
Meneer de Boer

Ontbijt - Meneer de Boer. Soms ben je wat later toe aan je ontbijt dan anders, en daarom houden we zo van plekken waar je de hele dag kan ontbijten! Van antikaterontbijt tot wentelteefjes bij Meneer de Boer zit je de hele dag goed. 
Meneer de Boer, Keizersgracht 20, Eindhoven

Ontbijt - Usine. Een klein ontbijt bestaat hier uit Brabants boerenbrood, achterham, gegrilde kip, rosbief, kaas en koffie of thee. Knap als je daarna nog honger hebt. Maar je moet door...
Usine, Lichttoren 6, Strijp, Eindhoven

Koffie - Het koffiehuisje. Op Strijp-S drink je heerlijke koffie bij het Koffiehuisje van het Ketelhuis. En hoe klein het huisje ook is, de geur van koffie ruik je al van ver.
Ketelhuis, Ketelhuisplein 1, Strijp, Eindhoven  

Lunch - De Binnenstad. Een nieuwe lunchroom in, jawel, het centrum. Brood van het Vlaamsch Broodhuys en een interieur van ontwerpersduo Kiki van Eijk en Joost van Bleiswijk. 
De Binnenstad, Emmasingel 35, Centrum, Eindhoven

Vieruurtje - Pinkie Patisserie. Voor luxe taartjes en taarten ga je naar Pinkie Patisserie. Je kunt er in hun Proeflokaal plaatsnemen voor een zoete proefsessie. 
Pinkie, Halvemaanstraat 18a, Strijp, Eindhoven

Borrel - brewpub Van Moll. Eindhovens eerste brewpub. Het bier wordt in de kelder gebrouwen, maar op de menukaart vind je ook een heleboel andere bieren. Van Moll heeft geen keuken, maar serveert Brabants worstenbrood en kaasplanken van lokale kaasboeren.
Van Moll, Keizersgracht 16A, Centrum, Eindhoven

Hele dag - Kazerne, eat drink design. In een voormalige marechaussee-kazerne en aangrenzende loods hartje centrum komen de werelden van kunst, design, kennis en techniek, het hele jaar door samen met goed eten en drinken. 
Kazerne, Paradijslaan 2-8, Centrum, Eindhoven

Diner - Radio Royaal. Niet alleen de locatie op Strijp-S is indrukwekkend, de gerechten van Radio Royaal zijn dat ook. Oesters om mee te beginnen, een heerlijke kip als hoofdgerecht en kazen toe. 
Radio Royaal, Ketelhuisplein 10, Strijp, Eindhoven

Dessert - Het ketelhuis. Naast Radio Royaal zit het Ketelhuis, waar je ook kunt dineren en waar de crème brûlée wel heel lekker is. 
Het Ketelhuis, Ketelhuisplein 1, Strijp, Eindhoven

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO