ZOEK

Nu is het perfecte moment om naar deze aardbeienbar te gaan!

Oké, er kan nog van alles gebeuren, maar als we de weerberichten mogen geloven ziet het er veelbelovend uit deze week. Waar krijgen we zin in als die zon gaat schijnen? Aardbeien natuurlijk!

gerelateerd
Restauranttips! 10x uit eten in Boedapest
Op naar Den Haag! 17x leuke strandtent in Scheveningen
Klaar voor de stad! 10x de leukste restaurants in Sevilla
Wow! Hier eet je binnenkort vegan burgers in regenboogkleuren
Aardbei Amsterdam - via Facebook

ZOMERKONINKJES 
Zeg nou zelf: een winkel met alleen. maar. aardbeien. is een droom die uitkomt. Aardbei Amsterdam is al een tijdje open, maar nu de lente officieel is begonnen, kunnen we bij Aardbei Amsterdam pas écht gaan genieten van verse aardbeien.

STRAWBERRY BAR
Aardbei Amsterdam is opgericht door Jetske Ronner en haar vriend Nico van Reekum. Beide grote fans van aardbeien. Jetske: ‘Vroeger kreeg ik zakjes met snoep, waarvan ik de rode altijd het lekkerst vond, want die waren met aardbeiensmaak.’ 

OP DE KAART
Aardbei Amsterdam verkoopt aardbeientaart, aardbeiencroissants, aardbeienmilkshakes, aardbeiensalades, aardbeienijs en verse aardbeien op een stokje met gesmolten chocola, brownies met aardbei, aardbeiensmoothies en frozen yoghurt met aardbeien on top. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Hoe moet dat in de winter met deze verse zomerkoninkjes? In de winter verkopen Jetske en Nico alleen producten waarin aardbeien zijn verwerkt.

Aardbei Amsterdam is maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 18.00 uur. Op zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur.

> Aardbei Amsterdam, Spuistraat 106, Amsterdam

Bron: Parool 

10 recepten met aardbei > 
Zo bewaar je aardbeien >

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO