Tropenrooster!
Het is tijd voor een barbecue

Vanavond vroeg naar huis voor pittige burgers van kikkererwten en kaas, chipolata-rozemarijnspiesjes of kip in tex-mex style. Want hé, de zon schijnt!

gerelateerd
5 tips! Breng je nacho’s naar een hoger niveau
Wat is miso eigenlijk?
Niet mokken, zo bereid je artisjokken

Fotografie Imsyndo/ Gareth Morgans

Champignons in bacon, Fotografie Imsyndo/ Gareth Morgans

Tex-Mex-kip met guacamole, Fotografie Imsyndo/ Gareth Morgans

Tonijnsteak met chermoula, Fotografie Imsyndo/ Gareth Morgans

Falafelburgers met halloumi, Fotografie Imsyndo/ Gareth Morgans

Chipolata-rozemarijnspiesjes, Fotografie Imsyndo/ Gareth Morgans

Pakketjes met geroosterde tomaat en feta, Fotografie Imsyndo/ Gareth Morgans

Spareribs met jerk-marinade, Fotografie Imsyndo/ Gareth Morgans
1 / 8

De beste BBQ-recepten

Maiskolven-met-knoflook-chiliboter

Maiskolven met knoflook-chiliboter

Je vindt het recept hier >

Meer vegetarische BBQ-recepten >

Champignons-in-bacon

Champignons in bacon

Je vindt het recept hier >

Tex-Mex-kip-met-guacamole

Tex-Mex-kip met guacamole

Je vindt het recept hier >

Tonijnsteak-met-chermoula

Tonijnsteak met chermoula

Je vindt het recept hier >

5x perfecte vis voor de BBQ >

Falafelburgers-met-halloumi

Falafelburgers met halloumi

Je vindt het recept hier >

Vega! Halloumipakketjes voor op de bbq >

Chipolata-rozemarijnspiesjes

Chipolata-rozemarijnspiesjes

Je vindt het recept hier >

12x gespiest voor op de bbq >

Pakketjes-met-geroosterde-tomaat-en-feta

Pakketjes met geroosterde tomaat en feta

Je vindt het recept hier >

Sauzen en dips voor bij de BBQ >

Spareribs-met-jerk-marinade

Spareribs met jerk-marinade

Je vindt het recept hier >

Buiten eten: tips voor de ultieme picknick >

Chipolata-rozemarijnspiesjes

Je vindt het recept hier >

12x gespiest voor op de bbq >

Pakketjes met geroosterde tomaat en feta

Je vindt het recept hier >

En hierbij drink je een cocktail >

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO