Pasen: getikt ei

Ei, ei, ei en we zijn zo blij… Even serieus. Spitst uw paasöre. Voor wie een béétje indruk wil maken aan de paasdis hebben wij een waslijst aan inspiratie.

gerelateerd
Alle redenen op een rij waarom je pure chocolade moet eten
Seizoenskalender groenten & fruit: juni
Last van de Japanse duizendknoop in de tuin? Eet ‘m op
Wat is gezonder: de blauwe, witte of rode druif?
Getty Images

Eieren zoeken

Ken uw eieren. Om het juiste ei te vinden, zul je er toch het een en ander van af moeten weten. We spijkeren je graag bij met een lesje hogere eikunde. Een ei hoort erbij >

Eiklassiekers

Juiste ei gevonden? Maak dan gezwind één van deze sophisticated klassiekers met een hoofdrol voor ei: Oeufs en Meurette, Eggs Benedict, Oeufs à la Florentine, het dak gaat eraf deze Pasen. 10 paasrecepten met ei >

Paaseieren

De zoetekauw zoekt zijn ei bij de patissier. Bij voorkeur bij die ene die onze paaseitjestest won. De grote paaseitjestest 2018 >

Paasontbijt

Blieft het gezin meer dan ei op de paastafel, dan zit de chef des huizes goed met deze recepten voor het paasontbijt >

Paasbrunch

Maar ontbijten? Dat is voor doordeweeks. Met Pasen is het geoorloofd om het ontbijt over te slaan. En de familie te verrassen met een paasbrunch tot in de puntjes verzorgd. 10 recepten voor bij de paasbrunch >

Paashapjes

Voor wie de gasten enkel happen voorschotelt: wij hebben gevulde eieren én meer voor je. Snackrecepten voor op de paastafel >

Zoete Pasen

Het paasfeest draait alleen om eieren zoeken en asperges eten? Wij dachten van niet. Met deze pretty sweets ga je een zoete Pasen tegemoet >

Paasgebraad

Zet je je tanden liever in iets groters? Voilà: vijf recepten voor een knap stuk lamsgebraad. Een goed stuk lamsvlees heeft eigenlijk niets nodig, maar met deze recepten wordt het pas echt juichen. Nu nog kiezen of het schouder, bout, zadel of rack wordt.

Paasmenu

Een serieus menu voor de paas-lover. Zeven gangen die dartelen van het voorjaar. Van de lauwwarme aspergesalade met dubbelgebakken soufflé vooraf tot aan de allerlaatste kletskop bij de koffie. Recepten op hun paasbest >

Paasdessert

En wat dan als paas-toe? De paastoet! Ieder nadeel heb zijn voordeel. Het dessert is dan wel de laatste gang van een goed menu én blaast Pasen uit, maar is tegelijkertijd misschien wel de allerlekkerste gang... kijk maar eens. 10x paasdessert >

Luie haas

Niks met Pasen? Een extra dag vrij vraagt om een hartige lentetaart. Met lente-uitjes en jonge worteltjes of verse doperwten en spinazie. Als lunch of hoofdgerecht, thuis of in het park, warm of koud. Deze hartige taarten smaken altijd en overal. 25x hartige lentetaart >

Om altijd van te smullen: Julia Child bakt een omelet >

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO