5 tips! Breng je nacho’s naar een hoger niveau

Een schep citroenolijven hier, wat extra verse groente daar en bam, je hebt next-level-nacho’s gemaakt. Disclaimer: het neemt wel iets meer tijd in beslag. De nacho’s zijn het waard.

gerelateerd
Seizoenskalender groenten & fruit: december
Dit is het verschil tussen pepernoten en kruidnoten
Van fastfood word je chagrijnig, aldus de wetenschap
Dit is het kerstmenu van 2018
Getty Images

1. Fleurige boon

Dump de bonen in blik en maak je eigen driekleurige bonensalade. Naast het overduidelijke esthetische pluspunt, smaakt het zelfgemaakte bonentriootje veel lekkerder.

2. Andere koek...eh kaas

Probeer eens een andere kaas, bijvoorbeeld gruyère. Vermijd mozzarella: je wil een zoutige, scherpe kaas die goed smelt.

3. Zuur

Voeg een zuurtje toe, in de vorm van augurk, jalapeño’s,  citroenolijven of ingemaakte aubergine. Robert Kranenborg zou trots op je zijn.

Haal meer uit je weckpot >

4. Vers

Misschien wat voor de hand liggend, maar we blijven het zeggen: gebruik verse groente voor de juiste crunch.

5. Room

Geef je zure room een boost, bijvoorbeeld door sriracha of avocado en limoen toe te voegen.

Drop it like it’s hot sauce >

Bron: Food 52
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO