Dit zijn de winnaars van de Kookclub van het Jaar 2017

Bloed, zweet en tranen? Niet te proeven, in ieder geval.

gerelateerd
De inschrijvingen voor Kookclub van het jaar 2019 zijn geopend!
Stoofpeer met chocoladegarnering
Chocoshock
Kookclub van het Jaar 2017 - Aflevering 1 - 2 - 3

Hij zit erop, de Kookclub van het Jaar 2017. Zeven teams in the heat of one kitchen – vooruit, in die van De Kookfabriek Amsterdam, met elk een eigen kookeiland. Wie er met de titel vandoor ging?

Lees je ondertussen in voor je eigen kerstdiner: alle kersttrends op een rij >

DE JURY
Nee, die deelde ‘m uit. Maar een jury met namen als chef-kok Peter Lute, Meneer Wateetons en Doree den Hollander van Masterchef, bleek er niet alleen te zijn om te beoordelen, maar ook om de teams wat op te jagen. Drie gerechten kregen ze voor hun neus; een voor-, hoofd- en nagerecht. Geshopt bij de Makro, à la één minuut gratis winkelen, maar dan met honderd euro te besteden in een uur, met de zaak voor hen alleen. Wat krijg je dan? Discussies over wat belangrijker is: sinaasappels of amandelen. Voor wie zich daar niks bij voor kan stellen; we hebben bewegende beelden – die volgen binnenkort in een driedelige Youtubeserie.

Elle Eten @ Kookfabriek LR-104

Kun je niet wachten? De rest van de foto's staat al op onze Facebook! >

DE WINNAARS
Met een bonte verzameling van vriendenclubs tot professionele culinaire genootschappen in koksbuis, waren het uiteindelijk de katerige Alleseters die voor de winst gingen. Wij zijn warmgedraaid voor een nieuwe ronde volgend jaar. Zijn jij en je keukenvrienden ook klaar voor de titel Kookclub van het jaar 2018? 

Om alvast te oefenen: dit doet bijna iedereen onbewust fout in de keuken >

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO