Weekendtip: doe een rondje sterrenrestaurants

Meerdere chef's specials voor minder op je bord.

gerelateerd
De grote foodagenda: alle foodfestivals en food events van 2018
De inschrijvingen voor Kookclub van het jaar 2019 zijn geopend!
Bar Fisk X Onza uit Tel Aviv: culinaire mash-up in de Pijp
Win: een gastronomische reis met vintage Volkwagenbus
Taiko, via Facebook Taste of Amsterdam

Investeer de boodschappenpot vandaag maar in wat anders dan de supermarkt, want voor hetzelfde geld als een avg voor twee sta je dit weekend bij een handvol sterrenchefs te eten.

Culinaire grootheden

Okurarestaurants Serre en Ciel Bleu hun krachten zien bundelen? Signature dishes van Taiko's Schilo van Coevorden proeven, of plaatsnemen in het NEFF Chef's Theater voor SVH-meesterkok Alain Alders, Alain Caron of sterrenchef André Gerrits? Bij Taste of Amsterdam verzamelen tal van culinaire grootheden zich allen op één Amsterdams grasveld.

En er is meer te beleven op Taste... >

Proeven 

Of wil je liever zelf je kookskills aanscherpen in de NEFF Kookschool - waar extra aandacht is voor vegetarisch koken? Je tasje vol met bijzonde dingen laden bij de Foodmarkt? Op Taste is buiten proeven van onder meer Pesca samen met De Tulp, restaurant ACE, The Dirty Chicken Club, Visaandeschelde en Five Brothers Fat ook genoeg zélf te doen. En tot slot ook genoeg te drinken; denk champagne on the rocks van Veuve Clicquot met Moët & Chandon, theestings, koffie van Illy en meer. 

Taste of Amsterdam 2018

Wanneer? 1 t/m 3 juni 2018
Waar? Amstelpark, Amsterdam
Tickets? Koop je hier

Ben jij erbij?

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO