Speciale editie Pannen op het Dak tijdens Cultuurnacht 2018

Fijnproeven op hoge hoogte tijdens het cultuurfestival van Breda.

gerelateerd
De grote foodagenda: alle foodfestivals en food events van 2018
Weekendtip: doe een rondje sterrenrestaurants
Eh..? Bij deze nieuwe pop-up G&T bar betaal je met heel rare valuta
Cursus Foodjournalistiek Fontys x ELLE Eten: Leer van de besten!
Pannen op het Dak, via Instagram

Op 26 januari wordt het nachtbraken in het zuiden. Niet alleen om de Bredase Cultuurnacht 2018 te bezoeken, maar ook om de speciale wintereditie van Pannen op het Dak bij te wonen.

Check ook onze Grote Foodagenda voor alle events in 2018 >

HET DAK OP
Waar RAVANELLO doorgaans alleen hartje zomer op het dak van de Concordiagarage staat, klimt het pop-uprestaurant dit jaar een extra keer omhoog. Dit keer eet je je dis op de zesde verdieping van het voormalige Belastingkantoor van Breda. Op het menu vier gangen voor € 35,- en wederom een prima uitzicht. En bij Pannen op het Dak is het geen cultuur snuiven, maar proeven, met gerechten die je een reis door de regio, het seizoen en het pand bieden. Vlees uit het nabije Wagenberg, winterse kost en een blauwe envelop toe. 

Restaurants in Breda voor lunch, borrel of diner >

KLEINE DORST
Geen honger, wel dorst? Een verdieping hoger vind je het echte dak, waar je bij de Foodbar warme chocolademelk, glühwein en lokaal gebrouwen bier haalt. Tot middernacht tuur je er over de stad, een meter of drie lager zet het evenement nog twee uur langer door. Je liftrit naar boven is gratis, je tafel bij RAVANELLO reserveer je hier. Kun je ook meteen het menu bekijken.

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO