Foodora organiseert een eigen foodmarket: Bites and Vibes

Bezorgservice Foodora gaat uitbreiden. In de Amsterdamse Marktkantine organiseren ze hun eigen foodmarket Bites & Vibes.

gerelateerd
De grote foodagenda: alle foodfestivals en food events van 2018
Weekendtip: doe een rondje sterrenrestaurants
Eh..? Bij deze nieuwe pop-up G&T bar betaal je met heel rare valuta
Cursus Foodjournalistiek Fontys x ELLE Eten: Leer van de besten!
Foto: Foodora

Wat gaat er precies gebeuren in de Marktkantine? Veel. Op 4 september kun je vanaf 15.00 tot 23.00 uur van alles proeven van restaurants uit de buurt, die hun favoriete gerechten uitstallen. En er is drinken. En muziek.

EVEN OVER FOODORA
Voor die enkeling die nog niet van Foodora heeft gehoord: deze start-up bezorgservice van Duitse origine brengt eten rond van restaurants uit jouw eigen buurt die normaal gesproken geen bestelservice hebben. Sinds 2015 zijn de Foodora-fietskoeriers in hun roze jassen en vierkante box op hun rug een vertrouwd beeld in de straten van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. In de hoofdstad zijn honderden restaurants aangesloten.

VAN ONLINE NAAR ECHT
Met Bites & Vibes kun je het online-aanbod allemaal in één klap uitproberen. Al eerder organiseerde Foodora een vergelijkbare foodmarket in Berlijn, Wenen en Toronto, waar die een groot succes was. Mocht dat in Amsterdam ook zo zijn, dan kun je binnenkort ook Bites & Vibes verwachten in Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

> Foodora foormarket Bites & Vibes, de Marktkantine, 4 september van 15.00 tot 23.00 uur.

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO