Kyra's 'Life is Peachy' Sorbet

gerelateerd
Kyra's Vlierbloesem Milkshake
Super gezonde snack! Kyra's kruidige trail mix(en)
Kyra's Glutenvrije pecan-dadelcake

Heb je het warm, koel af. Heb je het koud, warm op. Daarom is een hete curry in de winter zo passend en gaan ijs en de zomer goed samen. Er is niets lekkerders dan een verkoelend ijsje na een dag op een verhit kantoor of aan een zonovergoten strand.

GEZOND & 'ZONDE VRIJ' IJS
Op deze manier wordt ijs eten übergezond! Ik maak mijn ijs van 100% fruit of voeg daar healthy goodies aan toe. Voor dit recept marineerde ik perzik in rijststroop en rozenwateressence. De zoete bloemige smaak werd aangevuld met een friszuur soepje van verse oregano, limoensap en rijststroop. Door de topping van pistache nootjes, kreeg de snack een rijke romige crunch.

 

Meer ijsrecepten vind je hier >

De dingen die Kyra (1980) maakt zien er prachtig uit, smaken overheerlijk en zijn ook nog mega-gezond. Kijk, zij snapt ‘t, en ze laat zien hoe het moet. Als ‘activist for health & happiness’ schrijft Kyra ook boeken (o.a. Kyra's Kitchen) en artikelen voor Nederlandse en buitenlandse tijdschriften. Daarnaast geeft zij workshops en lezingen en ontwikkelt verrassende recepten, concepten en events. Alles op het gebied van food, health en lifestyle. Check ook haar site www.kyradevreeze.nl

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO