peren in Sauternes

Geschikt voor 4 personen
gerelateerd
Chocoladecrème met zoute karamel
Falafel met kruidencouscous, Hoemoes Ras el Hanout en Choriatikisalsa
Millionaire’s shortbread met kokos, honing en cacao
Moelleux au Chocolat

Ingrediënten

4 peren, geschild
1 vanillestokje, opengesneden
500 ml Sauternes of vergelijkbare dessertwijn
225 g suiker

BEREIDING
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de peren in een ovenschaal met het vanillestokje, de wijn en de suiker en dek de schaal af met aluminiumfolie.
Zet 30 min in de oven, draai de peren om en bak nogmaals 30 min. Serveer de peren warm met het vocht uit de ovenschaal.

gerelateerd
Chocoladecrème met zoute karamel
Falafel met kruidencouscous, Hoemoes Ras el Hanout en Choriatikisalsa
Millionaire’s shortbread met kokos, honing en cacao
Moelleux au Chocolat
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO