Romantisch dineren ‘onder de sterrenhemel’?

Er zijn nog plaatsen vrij.

gerelateerd
Hallo Fryslân: 6 hotspots in Leeuwarden
Nieuwe restaurants in Amsterdam – Ontdek dé hotspots van 2018
Hotspots Haarlem! 16x uit eten, lunchen en borrelen
Tijd voor burgers! 8x hamburgers eten in Den Haag
Het Scheepvaartmuseum

Wie wil er nou niet romantisch dineren 'onder de sterrenhemel'? Bij menig foodfanaat pronkt dit bovenaan de verlanglijst. Zo ook bij ons. Geen zin om zelf met picknickmand in de kou te gaan zitten? Dan is dit pop-up restaurant een reservering waard.

POP-UP RESTAURANT ONDER DE STERREN
Tijdens het Amsterdam Light Festival organiseert het Scheepvaartmuseum namelijk een heus 4-daags pop-up restaurant. Koukleumen hoeven niet bang te zijn dat ze de hele avond bibberend doorbrengen, want het diner vindt plaats op het magische binnenplein van het museum, mét glazen overkapping. Niet zomaar een overkapping trouwens, maar een die verlicht is met bijna 1000 lampjes. Was je nog op zoek naar een romantische date voor deze wintermaand? Gevonden!

SCHEEPVAARTMUSEUM
De locatie, het Scheepvaartmuseum, is niet voor niks een van de populairste trouwlocaties van de stad. Vooral 's avonds is het een magische plek om te dineren. Voor of na je diner kun je gratis het museum bezoeken. En buiten, op het Marineterrein, vindt er een gratis tentoonstelling plaats van het Amsterdam Light Festival, van verschillende lichtobjecten.

MENU
Het menu is samengesteld door chef Ralph Dalhaus. Je kunt kiezen voor een 1 of 3 gangendiner, inclusief dranken als wijn, bier en frisdrank. En je kunt een keuze maken voor vlees, vis of vega. Voor €29,50 per persoon reserveer je al een hoofdgerecht inclusief drankjes. Of ga voor een 3 gangendiner, ook inclusief wijn, bier en frisdranken, voor €49,50.

Wees er snel bij, want het pop-up restaurant is maar 4 dagen open, van 21 tot en met 24 december. Check de website voor meer informatie >

Ook voor op je bucketlist (en nog maar net geopend): toetjesrestaurant Matcha Bar! >

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO