Varkensvlees en cocktails: deze maand opent Pigs & Punch in Amsterdam

Een restaurant geheel in het teken van varken en punch, waar wij vast zijn gaan voorproeven.  

gerelateerd
Tijd voor sushi! En hier eet je de beste van Amsterdam
7x bijzondere restaurants voor meer dan alleen eten
Nieuwe restaurants in Amsterdam – Ontdek dé hotspots van 2018
Dit zijn de nieuwste hotspots van Rotterdam - 2018

Varken en punch, een verrassende, maar fijne combinatie als je het ons vraagt. En zo dacht Sergej Fokke er ook over. Hij besloot zijn restaurant Mystique om te bouwen tot een regelrechte pork heaven - voor ons dan.  

Onlangs geopend! Dit zijn de nieuwste hotspots van Amsterdam >

VARKENSVLEES
Op het menu staat dan ook varken, varken en nog meer varken. Verder zijn er ook een aantal vis- en vegagerechten, maar vlees is wel echt het pronkstuk van het restaurant. Net zoals de Josper grill waarop het bereid wordt. Die je trouwens zelf aan het werk kunt zien in de open keuken van het restaurant.

OPVALLEND CONCEPT
Opvallend aan het concept is dat de voorgerechten worden geserveerd à la fine dining, terwijl de hoofdgerechten juist ontzettend groot en robuust zijn. Aanraders? De spareribs - die bij Mystique al een groot succes waren - en de pulled pork. Beide ook te verkrijgen via een pig out platter, voor als shared dining meer jouw ding is.

Duurzaam vlees en vis! Het beste bio-vlees en vis bestel je hier >

PUNCH PLEASE
Mystiquefans, wees gerust: de o-zo fijne bar heeft ook in Pigs & Punch een plekje gekregen. Of de punch net zoals bij ons in een badkuip verschijnt of niet: lekker is-ie sowieso. Doe ons nog maar een punch, please. 

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO