Michiel van der Eerde opent binnenkort een zesde BAUT

Dit zijn de locatie én de openingsdatum.  

gerelateerd
Healthy hotspots: gezond uit eten, afhalen en juice bars
Dit zijn onze favoriete restaurants van 2017
Hotspots! Leuke restaurants in Den Haag
Baut, via website

Komt dat zien, komt dat zien: het traveling BAUT circus opent binnenkort op een zesde locatie. Het rondreizende restaurant van chef Michiel van der Eerde, die tevens de restaurants C en ZUID op zijn naam heeft staan, strijkt dit keer neer in de Spaarndammerstraat. En het gebouw, dat is wederom bijzonder.

Dit zijn onze favoriete restaurants van 2017 >

LOCATIE
Na het oude Paroolgebouw in de Wibautstraat, een garage, een kantoorpand, de voormalige V&D aan het Rokin en een oud gasdistributiestation in Oostpoort, wordt er nu nieuw leven geblazen in een kapel. De Magdalenakapel uit 1968, welteverstaan.

NIEUW JASJE
Het restaurant in de kapel lijkt niet op de eerder geopende vestigingen. Zo maakt de industriële look plaats voor een warm, eclectisch interieur en gaat ook het menu er heel anders uitzien. Alleen de kwaliteit blijft – gelukkig – hetzelfde.

Dit zijn de nieuwste restaurants van Amsterdam >

CULTURELE HAP
Verder wordt de nieuwe BAUT een plek waar eten, drinken, cultuur en muziek centraal staan. Allemaal door elkaar? Nee, dat niet. Op de begane grond eet en drink je, en op de eerste verdieping bezoek je exposities en events. Klinkt als een compleet uitje, als je het ons vraagt.

DE HELE DAG DOOR
Op deze nieuwe locatie kun je niet alleen terecht voor een goed diner. Ook een lunch, een borrel of een simpele kop koffie kun je er krijgen. Sta je nu te popelen om het nieuwe restaurant dit Masterchef-jurylid te bezoeken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Lang wachten hoeft niet meer, 27 januari is de officiële opening. 

Worden dit dé foodtrends voor 2018? >

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO