ZOEK

14x goedkoop eten in Den Haag

Geld op? Sparen? Einde van de maand? Staartje loon over? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Want goedkoop en lekker eten in Den Haag kan gewoon. We vroegen de locals om de beste tips.

gerelateerd
Hallo Fryslân: 6 hotspots in Leeuwarden
Nieuwe restaurants in Amsterdam – Ontdek dé hotspots van 2018
Hotspots Haarlem! 16x uit eten, lunchen en borrelen
Tijd voor burgers! 8x hamburgers eten in Den Haag

Foto: Facebook Friet District

Foto: Facebook Viet Street

Foto: Facebook Warung Mini

Foto: Facebook Pasta Kantine

Foto: Facebook Frites Atelier Amsterdam

Foto: Facebook VIP

Foto: Getty Images

Foto: Facebook Grapes & Olives

Foto: Facebook Café Zèta

Foto: Facebook Mon Plat du Jour

Foto: Facebook Catch by Simonis

Foto: Facebook Los Argentinos

Foto: Facebook Walong

Foto: Facebook Café de Bieb
1 / 14

Friet District

Frieten van topkok Niven Kunz? Dat klinkt goed! En niet alleen friet maar ook lekkere hamburgers en ander spul. En dat allemaal op een toplocatie midden in de Prinsestraat van Den Haag. Hoera voor friet.

Friet District, Prinsestraat 73, Den Haag  

Viet Street

Ook Den Haag is in de ban van Vietnamese streetfood. Viet Street ligt in het centrum, is slechts een paar minuten van Centraal Station verwijderd en serveert al onze Vietnamese favorieten, van lenterollen tot banh mi. Drie keer hoera!

Viet Street, Herengracht 38/ Turfmarkt 16, Den Haag

Warung Mini

Ook fan van roti, Surinaamse broodjes en saotosoep? Dan ben je aan het goede adres. Bij  Warung Mini is het altijd stampvol, dus je moet misschien wel even wachten. Maar dat is het meer dan waard.

Warung Mini, Amsterdamse Veerkade 57a, Den Haag

De Pasta Kantine

Drie keer raden wat je hier eet? Pasta! Wat heerlijk dat je voor zo’n fijne prijs een bord pasta kan eten. Bonuspunten voor de ontzettend gezellige locatie midden in het Zeeheldenkwartier in Den Haag.

De Pasta Kantine, Prins Hendrikplein 15, Den Haag

Frites Atelier Amsterdam

Nog meer friet? Ja, nog meer friet. Bij Frites Atelier Amsterdam eet je friet van niemand minder dan Sergio Herman. Twee frietjes deluxe, graag.

Frites Atelier Amsterdam, Venestraat 7, Den Haag

Dit zijn de beste frietzaken van Den Haag? >

VIP

Very. Italian. Pizza. Dit is pizza voor een heel lief prijsje. Oh ja, ze hebben ook gewoon pasta op het menu, mocht je trek hebben in iets anders.

VIP, Kettingstraat 13, Den Haag

Sissende Sampan

Drie gangen voor veertien euro en vijftig cent? Wat? De Sissende Sampan heeft zeker een plek in deze lijst verdiend. Degelijk Thais eten we hier.

Sissende Sampan, Laan van Meerdervoort, 207, Den Haag

Grapes & Olives

Het menu is hier eigenlijk nooit hetzelfde bij deze Mediterrane wijnbar. Wat wel hetzelfde blijft is dat je hier een keurig bordje eet  voor een keurige prijs. In de zomer is het heerlijk toeven op de terrasboot voor de deur bij deze Haagse favoriet. Tip: het lekkerste ijs van Den Haag haal je een deur verderop.

Grapes & Olives, Veenkade 1, Den Haag

Dit zijn onze favoriete ijszaken in Amsterdam >

Café Zéta

Al zolang we ons kunnen herinneren wordt er steevast elke dag van de week na 17.30 uur Thais eten aangeboden in de Zèta. Elke dag een andere daghap voor €12,50, gemaakt door twee Thaise dames op het gezelligste plein van Den Haag.

Café Zèta, Grote markt 28, Den Haag

Voor lekkere koffie in Den Haag moet je hier zijn >

Mon Plat du Jour

Hmm… een beetje achterdochtig van de prijzen worden we toch wel. Maar er is geen groot geheim. Dit is gewoon lekker eten en gewoon lekker goedkoop. Geen addertje. Voor een kleine bijdrage mag je zelfs je eigen fles wijn meenemen. Wow!

Mon Plat du Jour, Mauritskade 95, Den Haag

Catch by Simonis

In de stad achter de duinen moet je natuurlijk vis kunnen eten. Dat kan bij Catch by Simonis. Simone’s vishandel is een begrip in Den Haag. Gelukkig hebben ze ook een eigen restaurant waar je betaalbaar een visje kan happen. Althans, redelijk betaalbaar.

Catch by Simonis, Dr. Lelykade 43, Scheveningen  

Los Argentinos

Vraag aan elke Hagenaar of Hagenees die je tegenkomt op straat waar je de beste steak van Den Haag kan eten en je krijgt steeds hetzelfde antwoord: Los Argentinos. Misschien niet de hipste van alle plekken. Maar wél altijd vol en gezellig met vliegensvlugge service.

Los Argentinos, Kettingsstraat 14, Den Haag  

Walong

Iets verder uit het centrum in één van de fijnste straten van Den Haag zit Walong. Een nette Chinees waar je voor een piekfijne prijs een Chinese hap kan eten.

Walong,  Frederik Hendriklaan 286, Den Haag  

Café de Bieb

Dit is één van de gezelligste kroegen van Den Haag. En wat eet je in de kroeg? Juist. Een saté met friet, een hamburger, een stoofpot en diverse daghappen. En als je er dan toch bent moet je ook even de verse taarten en cakes van Maria proberen.

Café de Bieb, Veenkade 7-9, Den Haag  

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO