ZOEK

Mario Ridder opent restaurant Joelia in Rotterdam

Chef-kok Mario Ridder keert terug naar de stad. Afgelopen maandag opende hij zijn nieuwe restaurant Joelia in het Hilton in Rotterdam.

gerelateerd
Hallo Fryslân: 6 hotspots in Leeuwarden
Nieuwe restaurants in Amsterdam – Ontdek dé hotspots van 2018
Hotspots Haarlem! 16x uit eten, lunchen en borrelen
Tijd voor burgers! 8x hamburgers eten in Den Haag
Joelia

Mario Ridder kookte in 2006 in zeven maanden tijd twee Michelinsterren bijeen in het restaurant De Zwethheul. Never change a winning team, moet hij gedacht hebben: hij heeft namelijk de gehele keukenbrigade meegenomen naar zijn nieuwe stek. De inrichting van Joelia is modern met een veeg jaren zestig. Er wordt alleen gekookt met verse producten.

ETEN BIJ JOELIA
Op de kaart: 3x 10 gerechten, ingedeeld onder Mario’s favorieten, Culinaire Trips en Joelia’s Bar Bites. Denk bijvoorbeeld aan een pata negra met rode biet en aardappel, octopus met chilipeper en aan coquilles met hazelnoot. Een lunch kost je zo tussen de € 29,50 en € 39,50. Voor een zesgangendiner betaal je € 75, en voor het meest uitgebreide menu van tien gerechten tik je € 125 af.

Joelia, Coolsingel 5, Rotterdam

PS. De Zwethheul wordt sinds januari 2015 onder de nieuwe naam Aan de Zweth voortgezet met een nieuw team en een andere formule, onder leiding van chef-kok Joris Peters en Mario Ridder als adviseur.

Deze trailer mag je niet missen >
Dit zijn de beste restaurants >
25x favoriete restaurants in Rotterdam >

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO