Nieuw pop-up restaurant in Utrecht!

Oprichter Sidney Rubers (van o.a. Strand Oog in Al) komt met een wel heel bijzonder pop-up restaurant.

gerelateerd
7x goedkoop eten in Breda
Tijd voor sushi! En hier eet je de beste van Amsterdam
7x bijzondere restaurants voor meer dan alleen eten
Nieuwe restaurants in Amsterdam – Ontdek dé hotspots van 2018
Bron: Entree Magazine

We kennen Sidney Rubens al van restaurant Brass, Strand Oog in Al (SOIA) én lunchroom Voer. Alsof dat nog niet genoeg is voor Utrechters, verwachten we binnenkort een pop-up restaurant van Sidneys hand: Roost aan de Singel.

ZUID-AFRIKAANS
Sidney liet zich inspireren door het Zuid-Afrikaanse fenomeen ‘Braai’: oftewel een combinatie van buitenkeuken en barbecue. Grote eters zitten hier goed, je kunt er vooral grove stukken vlees en vis verwachten.

WAAR?
Wat nu nog een zandvlakte is, wordt binnenkort de locatie voor dit pop-up restaurant. Komt de plek je bekend voor? Het zit aan het begin van de Amsterdamsestraatweg, net voor het politiebureau. Het gerucht dat het een stadsstrand wordt, veegt Sidney gelijk van tafel. Dan zou hij concurreren met zijn eigen tenten.

WANNEER?  
De grote opening was gepland op 1 augustus 2016, helaas was dat iets te voorbarig. Sidney liet aan Entree Magazine weten dat hij per 1 september 2016 zijn deuren openstelt voor publiek. Maar door gedoe met vergunningen opent het restaurant een flink aantal maanden later. Als als volgens planning verloopt, zal het restaurant in april 2017 openen en in oktober weer sluiten.

> Roost aan de Singel, Utrecht centrum

Bron: Entree Magazine en Indebuurt

Ben je al in een van deze 10 betaalbare (!) hotspots geweest in Utrecht? >

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO