Gin-tonic-fans opgelet! Jouw favoriete gin opent een pop-upbar

En dat betekent de hele week de lekkerste gin-cocktails scoren in Hendrick’s Curious Cucumber Zoo.

gerelateerd
10 redenen om naar Tbilisi te gaan
Sam-sam? Shared dining in Utrecht
Sterren bij daglicht: 10x lunchen in sterrenrestaurants
Hier eet je de lekkerste broodjes döner van Amsterdam
Hendrick's Curious Cucumber Zoo

Hendrick’s en komkommer blijft een gouden duo. Dus werd het tijd om deze groene rakker extra in het zonnetje te zetten. En zo werd het idee voor deze pop-upbar aka komkommerdierentuin geboren.

KOMKOMMERDIERENTUIN?
We horen je denken: een komkommerdierentuin? Zoals we van Hendrick’s gewend zijn, is ook deze pop-upbar weer een attractie waarvan je wenkbrauwen gaan fronsen. Maar met een glimlach van oor tot oor loop je weer naar buiten. Waarom? Dat houden we lekker geheim. Maar deze sprookjesachtige en klassieke Engelse bar is zeker een bezoek waard. Al is het maar vanwege de fantastische cocktails die ze serveren.

GIN-COCKTAILS
In de Curious Cucumber Zoo zijn dan ook allerlei cocktails met komkommer verkrijgbaar. Wat dacht je van een gin-punch met maraschinolikeur en onze grote favoriet: de`Cucumber 75’ met champagne, komkommer, kamille en citroen.

GOUDEN KOMKOMMER
En hé er valt ook wat te winnen! Tussen de tentoongestelde komkommers vind je namelijk een heuse 18 karaat gouden komkommer. En die kan zomaar van jou worden.

Hebben? De Hendrick’s Curious Cucumber Zoo is nog open tot en met zondag 18 juni. Toegang is gratis. Wél even van tevoren reserveren. Hoe dat kan lees je hier

> Hendrick’s Curious Cucumber Zoo, Ten Katestraat 117, Amsterdam-West 

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO