De markthal in Rotterdam

Ben je er al geweest? Daar, onder de Hoorn des Overvloeds waar Bram Ladage, Wah Nam Hong en de dagvangst uit Goeree Overflakkee samenkomen.

gerelateerd
Hallo Fryslân: 6 hotspots in Leeuwarden
Nieuwe restaurants in Amsterdam – Ontdek dé hotspots van 2018
Hotspots Haarlem! 16x uit eten, lunchen en borrelen
Tijd voor burgers! 8x hamburgers eten in Den Haag

Vlak naast station Rotterdam Blaak, aan de Nieuwstraat moet je zijn, maar heus de markthal is niet te missen; de giga marktvloer, het geschilderde plafond (vergelijkingen met de Sixtijnse kapel zijn al gemaakt), appartementen, 100 kramen, 20 winkels, 8 restaurants, het lijkt wel een stad in een stad. 

25 favoriete restaurants in Rotterdam > 

Het is een mercado zoals je die kent uit Spanje; je vindt er kramen zoals op de gewone markt, maar dan flitsender. Van verse smoothies, koffie, groente uit de buurt tot spartelverse vis uit Goerees water, wijn, kip van de poelier en broodjes uit de Chinese bakkerij, plus alles wat daar tussen ligt. En als je geen zin hebt om te koken dan eet je lekker daar. Maar pas op, je euro is hier geen daalder waard.

Ken je de Fenix Food Factory ook? >

De Markthal is zeven dagen per week geopend, op maandag-zaterdag van 10.00-20.00 uur en op zondag van 12.00-18.00 uur. Vrijdagavond is het koopavond, dan is de Markthal tot 21.00 uur open. De restaurants zijn uiteraard langer geopend.

Meer informatie over de Markthal is te vinden op www.markthal.nl.

21 oktober aanstaande openen dan eindelijk de Foodhallen in Amsterdam > 

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO