Events
Food-events
September
Van expo's en festivals tot de allerlekkerste markten, dit zijn dé food-events die je niet wil missen! 
Events
Afscheidsfeest stadsstrand Blijburg
Het geliefde paviljoen van stadsstrand Blijburg sluit zijn deuren en viert zaterdag 27 en zondag 28 september een afscheidsfeestje. Gelukkig is het afscheid maar voor even.
Events
10 tips
Pop Up Week Amsterdam
Tijdens deze eerste editie van Pop Up Week Amsterdam vinden er in de hoofdstad off the beaten track allerlei onverwachte activiteiten plaats. We tippen er tien!
Events
Nieuw in Amsterdam: Vis&Seizoen Festival
Visliefhebbers opgelet, begin oktober vindt in Amsterdam voor het eerst het Vis&Seizoen Festival plaats. De markthal van het Food Center transformeert drie dagen lang tot een walhalla voor visliefhebbers, met naast een hoop te proeven ook een bende workshops en korte lezingen over vis.
Events
Internationale food festivals die het omreizen waard zijn
Of je er nu je vakantie helemaal aan wijdt of een kleine detour inlast, deze food festivals zijn het afreizen hoe dan ook waard.
Events
Tip! Diner & expo: Dining with the tsars
Nee, niet dining with the stars, het is tsars. Joris Bijdendijk kookt gedurende de looptijd van de tentoonstelling Dining with the Tsars - Breekbare schoonheid uit de Hermitage een bijpassend tsarendiner voor je in restaurant Bridges in Amsterdam.
Events
Dit weekend: 9 markten in ’t hele land
Ik ga naar de markt en neem mee... kaas en honing uit de buurt tot het betere gefreubel voor in huis. Dit weekend zijn er negen markten kriskras door 't hele land.
Events
Expo! De toekomst van boodschappen doen
Rhizzo - De Supermarkt is een echte winkel waar je dingen kunt kopen én een tentoonstelling met ideeën over duurzamer produceren en consumeren.