Events
Wat gaan we doen in november?
Van expo's en festivals tot de allerlekkerste markten, dit zijn dé food-events die je niet wil missen! 
Events
Op de thee in het museum
De tentoonstelling Op de thee in Keramiekmuseum Princessehof in Leeuwarden is een reis door verschillende theeculturen aan de hand van bijzondere theeserviezen en gebruiken.
Events
11x
Museumn8 voor foodies
Deze nachtelijke activiteiten tijdens de Amsterdamse Museumnacht zetten eten of drinken op de een of andere manier in de maneschijn. Bijvoorbeeld: een drive-in cinema met zoete snacks, een chocoladequiz en een workshop bierbrouwen.
Events
Dit weekend
Zei er iemand chocolade-festival?
Van het Origin Chocolate Event in Amsterdam, het Ciderfestival in Rotterdam tot Dutch Design Week in Eindhoven, dit weekend bulkt van de leuke food-events.
Events
de leukste food-events van de
Dutch Design Week
De crème de la crème van alles wat met ontwerpen te maken heeft, komt samen tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven.
Events
Nieuw in Amsterdam: Vis&Seizoen Festival
Visliefhebbers opgelet, begin oktober vindt in Amsterdam voor het eerst het Vis&Seizoen Festival plaats. De markthal van het Food Center transformeert drie dagen lang tot een walhalla voor visliefhebbers, met naast een hoop te proeven ook een bende workshops en korte lezingen over vis.
Events
Dit weekend: de 7 lekkerste markten van het land
Dit zijn de beste markten voor je weekendboodschappen. Je vindt ze kriskras door het land: van Arnhem tot Twente. Kies er alvast een uit en schrijf hem in je agenda.
Events
Food-events
September
Van expo's en festivals tot de allerlekkerste markten, dit zijn dé food-events die je niet wil missen!