Crunchy yoghurt

Geschikt voor 2 personen

 

gerelateerd
Pavlova met cranberry's
Ontbijtsmoothies
Cranberrycrumbleblokjes met hazelnoot
Brioche met geroosterd fruit

Ingrediënten

75 ml (bloed)sinaasappelsap
200 g diepvriesframbozen, ontdooid of vers fruit van het seizoen
125 g granola of krokante muesli
250 g Griekse of milde yoghurt
honing, om erbij te serveren

BEREIDING
Schenk in een kom het sinaasappelsap over de frambozen en laat 5 min staan. Verdeel de granola over twee glazen en schep er wat yoghurt en frambozen met sap op. Maak op dezelfde manier nog een laag. Serveer met honing.

Fotografie Sharyn Cairns/taverne agency - Bewerking receptuur Tal Maes
gerelateerd
Pavlova met cranberry's
Ontbijtsmoothies
Cranberrycrumbleblokjes met hazelnoot
Brioche met geroosterd fruit
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO