Parijs opent 's werelds eerste naturistenrestaurant

Naakt tafelen, durf jij het aan?

gerelateerd
Over datum? Deze producten kun je nog prima eten
Om déze reden krijg je om 4 uur ’s middags slaap en trek
Word je dik van eten na 8 uur ‘s avonds?
Dit zijn de beste restaurants van Nederland in 2018
Getty Images

Naturisme is hot in West-Europa – figuurlijk gesproken dan hè. De naaktstranden, -campings en -hotels schieten als paddenstoelen uit de grond en sinds begin deze maand is zelfs het eerste naturistenrestaurant een feit.

Dichter bij huis: dit restaurant in Amsterdam is helemaal roze! >

MET DE BILLEN BLOOT
Dat lees je goed: dineren in je blootje. Dat kan de Franse hoofdstad Parijs, in het restaurant O'Naturel – toepasselijk als de naam kan zijn. En dat dineren doe je niet alleen, het restaurant heeft in totaal zo'n veertig plekken te vergeven.  

SUCCES?
Lijkt veel, maar als het restaurant de pop-up store in Londen achterna gaat zullen die plekken zo gevuld worden. De pop-up store had in voor de opening in de zomer van 2016 namelijk al een wachtlijst van meer dan tien duizend geïnteresseerden. Al was hun moment van openen misschien wel wat logischer. Beetje koud nu, denk je niet?

Hotspots! Dit zijn de leukste restaurants van Leiden >

HYGIËNE
Gelukkig is naakt over straat gaan niet nodig. Je krijgt in het restaurant netjes een kluis voor je kleren toegewezen. En om de hygiëne hoef je je ook niet druk te maken. Iedere stoel is namelijk bedekt met een hoes, die per gast vervangen wordt. Scheelt toch weer.  

POTTENKIJKEN
Benieuwd? Dan zal je na je tocht over de Seine en je bezoek aan de Eiffeltoren toch echt uit de kleren moeten. Pottenkijken is namelijk niet mogelijk.  

Shirtje uit: deze jongeman bakt naakt op YouTube >

Bron: De Standaard 

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO