Win een compleet verzorgde Moederdagbrunch voor vier personen bij MaMa Kelly!

Een moederdagbrunch, inclusief drank voor vier personen in onze hofstad.

gerelateerd
Door deze Koreaanse wondersoep kom je sneller van je kater af
Waarom krijgen we honger na het drinken van alcohol?
6 signalen dat je te weinig eet
Eindelijk! Het aspergeseizoen is vandaag begonnen
MaMa Kelly

Het indrukwekkende MaMa Kelly in Den Haag opende in 2015 en is inmiddels een begrip in heel Nederland. Dus waar kun je je moeder op Moederdag nou beter mee verrassen dan een compleet verzorgde moederdagbrunch bij - what’s in the name - MaMa Kelly?

MAMA KELLY
MaMa Kelly is gevestigd op een prachtige locatie: het Ketelhuis in de oude Caballerofabriek. Ook het interieur is een verademing met een fijn contrast tussen chique en industrieel. Denk aan gesteven tafellinnen en gepoetst zilverwerk in een pand met oude fabriekselementen. Het plaatje klopt helemaal.

OP DE KAART
Niemand minder dan IJsbrant Wilbrenninck, die ooit souschef was bij Herman den Blijker, heeft de leiding in de keuken. Van de menukaart van MaMa Kelly word je vast net als wij erg blij. Kip en kreeft staan prominent op de kaart: je kunt kiezen uit maar liefst vier verschillende bereidingswijzen. Naast deze signatuurgerechten zijn er nog genoeg andere vegetarische opties en vis- of vleesgerechten op de kaart te vinden. Denk aan truffelrisotto, dorade in zoutkorst en lamscarré.

MAMA’S MARKET
Op Moederdag organiseert MaMa Kelly een gezellige MaMa’s Market, met alles op het gebied van mode, accessoires en interieur. Daarnaast staan er grote picknicktafels, foodtrucks en wordt er muziek gedraaid. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Op de Kids Playground vind je luchtkussens, een schminktafel en leer je samen met je kind graffiti spuiten.

WAT KUN JE PRECIES WINNEN?
Een moederdagbrunch op zondag 14 mei om 11.30 uur voor vier personen!

Je wordt ontvangen met een glaasje bubbels en kunt onbeperkt genieten van het moederdagbuffet, bestaande uit luxe broden van Menno, croissants, chocoladebroodjes, huisgemaakte eier- en makreelsalade, pastrami, carpaccio, oude kaas en brie, yoghurt en granola, vier verschillende club sandwiches, cheesecake en bananencake.
Daarnaast kun je nog kiezen uit een warm gerecht: kreeftensoep, Holtkamp’s oude kaaskroketten, een pulled chicken sandwich, een hotdog van Brandt&Levie of een truffel-omelet.Tot slot krijg je tijdens de brunch een kopje thee of koffie en een sapje naar keuze aangeboden.

Ook de kids (2 t/m 12 jaar) kunnen onbeperkt genieten van het moederdagbuffet en hebben daarnaast de keuze uit een sapje en lekkere pancakes met verschillende toppings.

Wil jij je moeder deze Moederdag extra in het zonnetje zetten?  

Vul dan snel dit winformulier in >

> Mama Kelly, Saturnusstraat 100, Den Haag

 

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO