Foodtrends: dit aten we massaal in 2015

Ook binnen de foodwereld zijn er hypes. En dit waren ze in 2015.

gerelateerd
9 herkenbare momenten voor iedereen die bezig is met gezond eten
Doei detox! 6x het lekkerste comfortfood
Dit is waarom lightproducten je niet gaan helpen met afvallen
Deze foodtrends hoeven we niet meer te zien in 2018
Getty Images

PULLED PORK
op een broodje

RED VELVET CAKE
maar ook carrot cake

AMANDELMEEL
o.a. als vervanger van bloem

KOKOSWATER
lekker tropisch

SALTED CARAMEL
cake, chocolade, kruidnoten...

KARWIJ EN KUMMEL
dit is het verschil >

GUA BAO
een gestoomd broodje met bijvoorbeeld buikspek en komkommerzuur

KIMCHI
Gefermenteerde kool uit de Koreaanse keuken

KOREAN BBQ
een soort van Aziatisch gourmetten

SOJA(BONEN)
is soja gezond of niet? >

COLDBREW
in koud water geweekte koffie

PANCAKE STACKS
een stapel kleine pannenkoekjes met fruit en ahornsiroop

MATCHA
alles met groenetheepoeder, van macaron tot latte

BOERENKOOL
maar dan niet in je stamppot, maar gefrituurd als chips uit het vuistje

KIEMEN
alles over kiemen >

QUINOA
zoveel dat menig man er gek van werd

HAVERMOUT
met een regenboogtopping van vers fruit, superfood en noten

KANEEL
bijvoorbeeld op je appel of door je soep

GIN-TONIC
blijven we gewoon mee doorgaan >

ZOETE AARDAPPELFRIET
in plaats van gewone frietjes, met mierikswortelmayo

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO