Rollende Keukens

Weekend van de rollende keukens

12 mei 2012

Culinaire invulling van het Hemelvaartsweekend: het weekend van de rollende keukens.

Tijdens het Hemelvaartsweekend (van 17 t/m 20 mei) is het zaak dat je je minstens eenmaal richting het Westergasterrein in Amsterdam begeeft. Hier verzamelen zich namelijk een flink stel bakbrommers, dubbeldekkers, campers, vrachtwagens, aanhangers en busjes. Allemaal verbouwd tot keuken. Ja heus! En dit spektakel is te aanschouwen gaat onder de naam ‘het weekend van de rollende keukens’. Alle mobiele keukens vormen samen één groot openluchtrestaurant. Natuurlijk ontbreekt ook het nodige muzikale vermaeck hier niet.

          
ROLLENDE KEUKENS
Het weer mag dan niet uiterst zomers zijn, een glaasje bubbels en flink wat versnaperingen doen die wolken voor de zon verdwijnen. In elk geval spreekwoordelijk. De toegang tot het evenement is gratis en de keukens zijn op alle dagen geopend van 13.00-23.00 uur. Meer info vind je op www.rollendekeukens.nl. Extra leuk: op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond vindt na zonsondergang een filmvertoning in de openlucht plaats.

       
Alvast in de agenda: Taste of Amsterdam

          

 
 
Meer Trending...
Trending
In de nieuwe ELLE Eten
Stressloze kerstmenu's en perfecte oliebollen
Dat we wat dikker geworden zijn, heb je inmiddels misschien al wel begrepen.
Trending
Turducken
‘A chicken inside a duck, stuffed inside a turkey.’ Dát is nou een turducken. Een introductie op dit gekke culinaire fenomeen.
Trending
Party like it's hot
De nieuwe ELLE Eten is gelanceerd
Koud van het feestje bekomen, ligt de nieuwe ELLE Eten vandaag bij onze abonnees op de mat. Eigenlijk net zo spannend. Zo ging het eraan toe op het lanceringsfeestje bij SieMatic aan het Vondelpark...
Trending
Cadeautje van Sint en de Febo
Makker staakt uw wild geraas, Sint trekt bij Febo een kroket van speculaas.
Trending
Hay Donna!
Ter ere van de Nederlandse vertaling van haar boek The New Classics (Nieuwe klassiekers) is Donna Hay vandaag in Nederland. We stelden haar vanochtend in het Ambassadehotel de onvermijdelijke vraag...
Trending
ELLE Eten is nu nóg lekkerder
We zijn wat aangekomen hier bij ELLE Eten. En waarom ook niet, dik is het nieuwe dun. Daarom zijn we nu bookazine.