Tv-tip: Top Chef Just Desserts

Tv-tip: Top Chef Just Desserts

Couch potato met zoete neigingen? Blijf zitten. Vandaag begint een Amerikaanse spin-off van Top Chef die zich enkel richt op patisserie.

Volgens inmiddels beproefd (noem het goedgekauwd) concept strijden twaalf van de beste patissiers uit Amerika tegen elkaar om te bepalen wie de beste toeten en taarten kan fabriceren. Elke aflevering verlaat één taartenbakker de show. De beste gaat naar huis met 100.000 dollar.   

 

KOEKENBAKKER
Onder aanvoering van patissier Johnny Luzzini worden de kandidaten gedrilled, getest, opgeleid en geplaagd om het uiterste te vergen van hun techniek, vaardigheden en creativiteit. De beste man kan zelf ook een aardig taartje bakken. Hij komt terug in menig beste-bakker-lijstje (Forbes/New York magazine) en bakte zo’n drie Michelinsterren bij elkaar bij restaurant Jean Georges in New York. Inmiddels heeft hij de witte brigade aldaar verlaten en is hij z’n eigen consultancy bureau begonnen.

 

Top Chef Just Desserts, zaterdag, 17.00 uur TLC

 

Maak de chocolade-hazelnootcake van het plaatje zelf

 
 
Meer Trending...
Trending
Heel veel zoete koek
Deze week eten we één hoofdgerecht, één snack en wel vijf toetjes.
Trending
Doe maar een boterham met Bacon Hagelslag
Reclamebureau Natwerk brengt de wereld Bacon Hagelslag. De financiering is rond. Het komt eraan. Alleen, elke dag hetzelfde op je brood is ook zowat, en dus is uitbreiding van het assortiment geen overbodige luxe.
Trending
Zo tackle je een ontplofte moestuin
Leuk zo’n moestuin, maar als je op vakantie geweest bent dan tref je een ontploffing van jewelste aan: onkruid, doorgeschoten kolen, een berg te oogsten goed, een leger slakken, noem maar op. Kirsten van Gartine geeft tips en trucs om je moestuin weer in het gareel te krijgen.
Trending
Recepten voor elke dag van de week
Zeven beste bloggerechten
Trending
Alleen vandaag! IJsco on demand
Bij taxidienst Uber snappen ze wel hoe je de publiciteit haalt. Vandaag zetten ze 30 fietskoeriers in om oververhitte Amsterdammers van een ijsje  te voorzien.
Trending
Zeven beste blogrecepten
Nieuwe ingrediënten en vertrouwde pizza.
Trending
Doe mee met Nationaal Experiment Wentelteefjes
Het bakken van hét perfecte wentelteefje is een precaire toestand. Want hoe bak je die exact? Doe mee met het Nationaal Experiment Wentelteefjes en laat de wetenschap beslissen.
Trending
Wint AH´s avocadodip zonder avocado de Kletsmajoor?
Guacamoledip met 0.7 procent avocado, ‘natuurlijke’ Rivella en Healthy People’s bosbessensap gemaakt van druiven. Wie-o-wie verkoopt de grootste kul en wint de Kletsmajoor-award?