Devil's Advocate - Designed for ELLE Eten by Malika Saidi@Fabulous Shakerboys

Een vrolijke Pasen

Eieren zoeken? Welja, zoek ze maar in deze pittige paascocktail met advocaat.

Recept voor een vrolijke Pasen. Men neme: een pittige cocktail op basis van advocaat, bourbon en appelsap.

RECEPT DEVIL'S ADVOCATE
> 30 ml advocaat
> 30 ml bourbon
> 20 ml cointreau
> 20 ml appelsap
> 8 ijsklontjes
> Garnering: 2 rode chilipepers als ‘hoorntjes'
> Extra: cocktailglas

BEREIDING
Giet alle drank in een shaker, voeg acht ijskontjes toe en shake hard gedurende acht seconden. Schenk vervolgens uit in een cocktailglas en ganeer met de chilipepers. Easy does it!

Iets braver! Zo maak je het ultieme ei >

 
 
Meer Trending...
Trending
Hee pannekoek!
Deze week drie keer pannekoeken onder de beste blogrecepten. Verder twee keer ijskoffie, koekjes en ijs.
Trending
AH's avocadodip zonder avocado wint kletsmajoor
Met 7163 stemmen is Albert Heijns guacamoledip met slechts 0.7 procent avocado gekozen tot winnaar van de Kletsmajoor-verkiezing.
Trending
Opeens weet je het, je wordt professor in de chocola
Dat kan. Aan de Universiteit van Cambridge. Of nou ja, ze zoeken iemand voor een PhD met als onderwerp het smeltpunt van chocola. Wie biedt?
Trending
Tunes voor in de soul kitchen
Als er één keuken is waar een behoorlijke playlist van pas komt, dan is het de soul kitchen. Bij deze!
Trending
Waarom hete pepers je mond in brand zetten...
De makers van dit TedEd-filmpje geven geen lesje hete-pepers-eten, opdat je vet cool kunt doen ten overstaan van je gave vrienden, maar leggen voor eens en voor altijd uit wat er nu eigenlijk aan de hand is als je mond in de hens staat. Of je ogen. Als je zo dom was om erin te wrijven...
Trending
Zomerdromen
We bezochten talloze blogs op zoek naar de beste recepten. Dit zijn ze.
Trending
Voor altijd zomer! De nieuwe ELLE Eten is er
In de nieuwe ELLE Eten maar liefst 51 recepten voor het midden van de zomer, van supersnel tot heus projectkoken. Nu in de schappen!
Trending
Editorial! Ik begin een ouzerie
Soms wordt me gevraagd waar we de inspiratie vandaan halen om iedere keer weer ELLE Eten te vullen. Vaak komt dat gewoon aanwaaien.