Devil's Advocate - Designed for ELLE Eten by Malika Saidi@Fabulous Shakerboys

Een vrolijke Pasen

Eieren zoeken? Welja, zoek ze maar in deze pittige paascocktail met advocaat.

Recept voor een vrolijke Pasen. Men neme: een pittige cocktail op basis van advocaat, bourbon en appelsap.

RECEPT DEVIL'S ADVOCATE
> 30 ml advocaat
> 30 ml bourbon
> 20 ml cointreau
> 20 ml appelsap
> 8 ijsklontjes
> Garnering: 2 rode chilipepers als ‘hoorntjes'
> Extra: cocktailglas

BEREIDING
Giet alle drank in een shaker, voeg acht ijskontjes toe en shake hard gedurende acht seconden. Schenk vervolgens uit in een cocktailglas en ganeer met de chilipepers. Easy does it!

Iets braver! Zo maak je het ultieme ei >

 
 
Meer Trending...
Trending
Wat rijpe appels, peren, Irene Moors en Geer & Goor met elkaar te maken hebben
De post van die ene vriend op Facebook was de druppel. Een foto van een mand versgeplukte appels met de tekst ‘wie maakt me los?’. Prachtig plaatje, droevige boodschap. Want terwijl de appels en peren met bosjes uit de bomen duvelen, lijkt de inspiratie wat ermee te doen tot het nulpunt gedaald.
Trending
De beste zeven
Voor elke dag van de week een eigen blogrecept
Trending
Tip! Geen Buienradar, maar Bijenradar
Het gaat niet goed met de Nederlandse bij. Download snel de gratis Bijenradar-app, zodat je kunt zien hoe het met de bij gaat in jouw buurt en hoe je kunt helpen. 
Trending
7 recepten
Van maancakejes tot courgette muffins
De beste zeven blogrecepten van deze week zijn een tikje herfstig.
Trending
Of je rookworst lust?
Ja? Dan is dit het t-shirt dat je hebben moet. Het komt uit de nieuwe designcollectie die MOAM voor Hema maakte.
Trending
Fusion confusion en andere blogrecepten
Deze week zes hartige recepten en één toetje.
Trending
Opeens weet je het, je begint een Nutelleria
Een groepje Nutella-afficionado’s staat in Brooklyn New York op het punt de eerste vestiging van Nutelleria te openen. Om hun liefde voor de chocopasta met zoveel mogelijk mensen te delen.
Trending
Durf jij een doggybag te vragen?
Ja? Dan ben jij een van de weinigen. Want 80 procent van de Nederlanders die uit eten gaan, laat al dat lekkere eten achter in het restaurant.