Queens Ball @ Supperclub

Tip: Queens Ball @ Koninginnenacht

23 april 2012

Op zondag 29 april ga je koninklijk dineren en majestueus dansen @ Supperclub Amsterdam.

Ter ere van de keunigin geeft Supperclub een feestje op 29 april, de vooravond van Koninginnedag. Queens Ball, zo heet het, is een royaal diner met aansluitend een extravagant koninklijk bal.
  
PRINSHEERLIJK UITBUIKEN
De avond begint met een vorstelijk viergangendiner en Prosecco. Wat er precies op het menu staat is nog een verrassing, maar – geloof ons – het is beter dan de reguliere slappe koninginnensoep, uitgekauwde oranjetompoezen en saaie oranjebitter. Voldaan? Dan kun je prinsheerlijk uitbuiken op de loungebedden. Eenmaal bijgekomen kunnen de genuttigde calorieën keihard verbrand worden op de dansvloer. Achter de draaitafels staan dj’s House of Hopeless en 3sacrowd.
  
Kaarten koop je voor € 75 (diner + feest) of voor € 18 (alleen het feest) op store.supperclub.com/tickets.

 

Meer feestjes in Amsterdam ter ere van Bea >

 
 
Meer Trending...
Trending
Ploiink, ppsshhttt, dat klinkt lekker
Het ploppende, sissende geluid dat een blikje frisdrank maakt als je hem opentrekt, is voor iedereen herkenbaar. En volgens een onderzoek van Oxford University bepaalt het geluid ook onze smaakbeleving.
Trending
7x Blogrecepten
Hartig
Zes heerlijke hartige gerechten, plus natuurlijk een toetje.25x hartige taarten >
Trending
10 dingen die je niet wist over kippen
In de aanloop naar Pasen rijst steeds weer de vraag van de kip of het ei. Wel, we kunnen je vertellen: het is het ei. Ook hebben we negen andere verbluffende kipweetjes voor je in petto.  
Trending
Overlekkere soep en saus
Geen soep met ballen, maar soep van overgebleven tomaten en uien. Supermarktketen Plus wil de beschadigde exemplaren niet langer in de prullenbak gooien en verwerkt ze in de Overlekker-producten.
Trending
De nieuwe ELLE Eten in 15 seconden
Hoekachaka, de nieuwe ELLE Eten! Morgen bij abonnees op de mat, maar vandaag al een kleine preview.
Trending
De poolkap smelt tóch, dan maar beter in je whiskyglas?
Onder het mom van ‘gletsjers smelten toch’, is ondernemer Geir Olsen op het curieuze idee gekomen om er exclusieve ijsblokjes van te maken.