Pop-up restaurants @ IFFR 2012

Pop-up restaurants @ IFFR 2012

Films kijken en voedsel zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Internationaal Film Festival Rotterdam 2012 haakt daar handig op in en lanceert de pop-up restaurants The Hothouse en Truckstop.

Vanaf woensdag 25 januari gaat het Internationaal Film Festival Rotterdam 2012 van start. En een goede film met lange zit maakt hongerig. Die liters frisdrank en bakken popcorn zijn prima voor tijdens de film, maar na dat getuur naar het witte doek is het tijd voor de betere happen.

 

THE HOTHOUSE
Tijdens het filmfestijn kun je vanaf 16.00 uur de kleine trek stillen bij pop-up project The Hothouse in de Rotterdamse Schouwburg. Naast koffie van de befaamde Rotterdamse koffiebrander Man met Bril en diverse alcoholische versnaperingen, kun je hier terecht voor antipasti en hartige salades.

 

In de categorie 'simpel vertier' tippen we bioscoopfilm The Help >

 

TRUCKSTOP
Voor een waardig avondmaal kun je eveneens terecht in de Rotterdamse Schouwburg. Vanaf 18.30 uur koken topkoks Laurence Van Bergeijk en Christian Igesz de sterren van de hemel in Truckstop, geïnspireerd op oldskool truckers-maaltijden.

 

Reserveren hoeft niet, gewoon aanschuiven.

 

THE HOTHOUSE & TRUCKSTOP
Wanneer: 26 januari tot 4 februari
Waar: Rotterdamse Schouwburg, Schouwburgplein 25, Rotterdam
Info: www.filmfestivalrotterdam.com

 
 
Meer Trending...
Trending
Opeens weet je het, je begint een Nutelleria
Een groepje Nutella-afficionado’s staat in Brooklyn New York op het punt de eerste vestiging van Nutelleria te openen. Om hun liefde voor de chocopasta met zoveel mogelijk mensen te delen.
Trending
Durf jij een doggybag te vragen?
Ja? Dan ben jij een van de weinigen. Want 80 procent van de Nederlanders die uit eten gaan, laat al dat lekkere eten achter in het restaurant.
Trending
Is dit de vreemdste wortelreclame ooit?
Wat er allemaal niet nodig is om Amerikaanse kinderen miniwortels te laten eten…
Trending
Hee pannekoek!
Deze week drie keer pannekoeken onder de beste blogrecepten. Verder twee keer ijskoffie, koekjes en ijs.
Trending
Opeens weet je het, je wordt professor in de chocola
Dat kan. Aan de Universiteit van Cambridge. Of nou ja, ze zoeken iemand voor een PhD met als onderwerp het smeltpunt van chocola. Wie biedt?
Trending
Verse oogst: blogrecepten
We hebben weer de beste gerechten van de week voor je op een rijtje gezet.
Trending
Waarom hete pepers je mond in brand zetten...
De makers van dit TedEd-filmpje geven geen lesje hete-pepers-eten, opdat je vet cool kunt doen ten overstaan van je gave vrienden, maar leggen voor eens en voor altijd uit wat er nu eigenlijk aan de hand is als je mond in de hens staat. Of je ogen. Als je zo dom was om erin te wrijven...
Trending
O-nee, we snijden onze taart al tijden verkeerd
Dat blijkt uit een ingezonden brief van de Britse wiskundige Sir Francis Galton aan Nature in 1906, omtrent de wetenschappelijke principes van het taartsnijden.