Pop-up restaurants @ IFFR 2012

Pop-up restaurants @ IFFR 2012

Films kijken en voedsel zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Internationaal Film Festival Rotterdam 2012 haakt daar handig op in en lanceert de pop-up restaurants The Hothouse en Truckstop.

Vanaf woensdag 25 januari gaat het Internationaal Film Festival Rotterdam 2012 van start. En een goede film met lange zit maakt hongerig. Die liters frisdrank en bakken popcorn zijn prima voor tijdens de film, maar na dat getuur naar het witte doek is het tijd voor de betere happen.

 

THE HOTHOUSE
Tijdens het filmfestijn kun je vanaf 16.00 uur de kleine trek stillen bij pop-up project The Hothouse in de Rotterdamse Schouwburg. Naast koffie van de befaamde Rotterdamse koffiebrander Man met Bril en diverse alcoholische versnaperingen, kun je hier terecht voor antipasti en hartige salades.

 

In de categorie 'simpel vertier' tippen we bioscoopfilm The Help >

 

TRUCKSTOP
Voor een waardig avondmaal kun je eveneens terecht in de Rotterdamse Schouwburg. Vanaf 18.30 uur koken topkoks Laurence Van Bergeijk en Christian Igesz de sterren van de hemel in Truckstop, geïnspireerd op oldskool truckers-maaltijden.

 

Reserveren hoeft niet, gewoon aanschuiven.

 

THE HOTHOUSE & TRUCKSTOP
Wanneer: 26 januari tot 4 februari
Waar: Rotterdamse Schouwburg, Schouwburgplein 25, Rotterdam
Info: www.filmfestivalrotterdam.com

 
 
Meer Trending...
Trending
Tunes voor in de soul kitchen
Als er één keuken is waar een behoorlijke playlist van pas komt, dan is het de soul kitchen. Bij deze!
Trending
Verse oogst: blogrecepten
We hebben weer de beste gerechten van de week voor je op een rijtje gezet.
Trending
Waarom hete pepers je mond in brand zetten...
De makers van dit TedEd-filmpje geven geen lesje hete-pepers-eten, opdat je vet cool kunt doen ten overstaan van je gave vrienden, maar leggen voor eens en voor altijd uit wat er nu eigenlijk aan de hand is als je mond in de hens staat. Of je ogen. Als je zo dom was om erin te wrijven...
Trending
O-nee, we snijden onze taart al tijden verkeerd
Dat blijkt uit een ingezonden brief van de Britse wiskundige Sir Francis Galton aan Nature in 1906, omtrent de wetenschappelijke principes van het taartsnijden.
Trending
Voor altijd zomer! De nieuwe ELLE Eten is er
In de nieuwe ELLE Eten maar liefst 51 recepten voor het midden van de zomer, van supersnel tot heus projectkoken. Nu in de schappen!
Trending
Tv-marathon die geen enkele foodie wil missen
Worden vegetariërs sterker als ze twee maanden wél vlees eten? Is aan sperma te proeven wat een man gegeten heeft? En wat gebeurt er met je gezondheid als je weken lang alleen maar rauwe groenten, fruit en noten eet?
Trending
sneak peek
Dit staat er in de nieuwe ELLE Eten
Vrijdag ligt-ie bij abonnees op de mat, en volgende week pas in de schappen. Maar om jullie lekker te maken alvast een selectie uit de nieuwe ELLE Eten.
Trending
Voor sportieve Paleo’s: bacon van Reebok
Je leest het goed, bacon van Reebok. En dan bedoelen we geen olijk Afrikaans springbokje, maar het sportmerk.