Dinner of Hope

Koken voor het goede doel

20 april 2012

Aanleiding nodig om eens je tanden te zetten in een knetterende kooksessie? Maak van de nood een deugd, verwen je vrienden en steun Dinner of Hope. Iedereen blij.

Een goed doel steunen én aan een grote groep vrienden of familie tonen dat je Herman Den Blijkers’ kookkunsten kunt evenaren – daar zeggen wij volmondig ja tegen. Dinner of Hope is het goede doel waar het hier over gaat en is in het leven geroepen door Orange Babies, de stichting die door hiv geïnfecteerde zwangere vrouwen, baby’s en kinderen in Afrika steunt.
 
VERANTWOORD KOKEN
Voor Dinner of Hope roept Herman den Blijker je namelijk op om 11 mei zoveel mogelijk personen uit te nodigen en in plaats van een standaard blommetje of fles vino, neem je geld in ontvangst. Neen, niet voor jezelf maar voor stichting Orange Babies. Heb je eindelijk een excuus om bijvoorbeeld dit overheerlijke lamszadel gevuld met munt en geitenkaas – dat al een aantal weken jouw naam roept – te bereiden voor je naasten.
 
11 mei dus. Kokkerellen maar! Ga naar dinnerofhope.nl voor meer info.

 

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen een ander smakelijk gerecht te bereiden, zoals een pittig runderstoofgerecht met palmolie >

 
 
Meer Trending...
Trending
Ploiink, ppsshhttt, dat klinkt lekker
Het ploppende, sissende geluid dat een blikje frisdrank maakt als je hem opentrekt, is voor iedereen herkenbaar. En volgens een onderzoek van Oxford University bepaalt het geluid ook onze smaakbeleving.
Trending
7x Blogrecepten
Hartig
Zes heerlijke hartige gerechten, plus natuurlijk een toetje.25x hartige taarten >
Trending
10 dingen die je niet wist over kippen
In de aanloop naar Pasen rijst steeds weer de vraag van de kip of het ei. Wel, we kunnen je vertellen: het is het ei. Ook hebben we negen andere verbluffende kipweetjes voor je in petto.  
Trending
Overlekkere soep en saus
Geen soep met ballen, maar soep van overgebleven tomaten en uien. Supermarktketen Plus wil de beschadigde exemplaren niet langer in de prullenbak gooien en verwerkt ze in de Overlekker-producten.
Trending
De nieuwe ELLE Eten in 15 seconden
Hoekachaka, de nieuwe ELLE Eten! Morgen bij abonnees op de mat, maar vandaag al een kleine preview.
Trending
De poolkap smelt tóch, dan maar beter in je whiskyglas?
Onder het mom van ‘gletsjers smelten toch’, is ondernemer Geir Olsen op het curieuze idee gekomen om er exclusieve ijsblokjes van te maken.