Trending http://www.elleeten.nl/var/ellenl/storage/images/eten/culinieuws/koken-voor-het-goede-doel/1615853-1-eng-GB/Koken-voor-het-goede-doel_crop620x450.jpg Koken voor het goede doel
Dinner of Hope

Koken voor het goede doel

20 april 2012

Aanleiding nodig om eens je tanden te zetten in een knetterende kooksessie? Maak van de nood een deugd, verwen je vrienden en steun Dinner of Hope. Iedereen blij.

Een goed doel steunen én aan een grote groep vrienden of familie tonen dat je Herman Den Blijkers’ kookkunsten kunt evenaren – daar zeggen wij volmondig ja tegen. Dinner of Hope is het goede doel waar het hier over gaat en is in het leven geroepen door Orange Babies, de stichting die door hiv geïnfecteerde zwangere vrouwen, baby’s en kinderen in Afrika steunt.
 
VERANTWOORD KOKEN
Voor Dinner of Hope roept Herman den Blijker je namelijk op om 11 mei zoveel mogelijk personen uit te nodigen en in plaats van een standaard blommetje of fles vino, neem je geld in ontvangst. Neen, niet voor jezelf maar voor stichting Orange Babies. Heb je eindelijk een excuus om bijvoorbeeld dit overheerlijke lamszadel gevuld met munt en geitenkaas – dat al een aantal weken jouw naam roept – te bereiden voor je naasten.
 
11 mei dus. Kokkerellen maar! Ga naar dinnerofhope.nl voor meer info.

 

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen een ander smakelijk gerecht te bereiden, zoals een pittig runderstoofgerecht met palmolie >

 
 
Meer Trending...
Trending
Tv-tip! Joris Bijdendijk vertelt je al zijn geheimpjes
Angélique Schmeinck bezoekt voor het nieuwe tv-programma Hollandse Keukenmeesters de culinaire havens van onder andere Jonnie de Boer, Richard van Oostenbrugge en Joris Bijdendijk.
Trending
Wetenschap! Hoe borden, vorken en geluiden ons eetgedrag bepalen
Na het lezen van deze onderzoeken zou je jezelf thuis willen opsluiten met een vloeibare maaltijd in de de hand en een koptelefoon op het hoofd.
Trending
10 tips! Zo organiseer je een groepsdiner
Vol enthousiasme je gehele vriendengroep plus aanhang en diens verre achterneven uitgenodigd voor een diner en geen idee waar je in vredesnaam moet beginnen? We geven tips voor een stressvrije dinnerparty.
Trending
Een vluggertje met Julius Jaspers! 3 snelle vragen over zijn nieuwe zaak
Wij spraken trotse eigenaar Julius Jaspers tijdens de opening van zijn nieuwe streetfoodrestaurant Happyhappyjoyjoy en vroegen onder andere welk gerecht we ab-so-luut moeten uitproberen...
Trending
75 rijmpjes over alcohol die je voor altijd moet onthouden (en meer foodnieuws)
Waaronder de altijd belangrijke beer before gin, sick in the bin. Ook is er onderzoek gedaan naar de smaak van vet (spoiler: het is niet lekker) en is de beste haring gekozen.
Trending
5x Geestige foodfilmpjes
Waarschijnlijk heb je ze al gezien, maar bij ons op de redactie kunnen we er nog steeds krom om liggen. Deze vijf gouwe ouwe viral foodfilmpjes blijven leuk.