Biologische kookworkshop met Ramon Beuk

Koken met Ramon Beuk

4 januari 2010

Nog niet genoeg van de potten en de pannen? Doe dan mee met de biologische kookworkshop van TV-kok Ramon Beuk.

In deze biologische kookworkshop ga je samen met Ramon Beuk (je weet wel, van Born2Cook) een drie gangenmenu koken en natuurlijk eten.

 

Je krijgt bovendien een gesigneerd exemplaar van Ramon Beuks bekroonde (beste kookboek 2009) Wat van Fair komt…

 

Wanneer? 31 januari aanstaande
Waar? De Glazen Ruimte in Maarssen.
Hoe laat? 16.00-20.00 uur
Kosten? € 70 pp (incl drankjes)
Reserveren? Via Nature’s gift

 

Meer weten? Zie www.naturesgift.nl >

 

PS - Wees er snel bij, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

 
 
Meer Trending...
Trending
Turducken
‘A chicken inside a duck, stuffed inside a turkey.’ Dát is nou een turducken. Een introductie op dit gekke culinaire fenomeen.
Trending
Party like it's hot
De nieuwe ELLE Eten is gelanceerd
Koud van het feestje bekomen, ligt de nieuwe ELLE Eten vandaag bij onze abonnees op de mat. Eigenlijk net zo spannend. Zo ging het eraan toe op het lanceringsfeestje bij SieMatic aan het Vondelpark...
Trending
Cadeautje van Sint en de Febo
Makker staakt uw wild geraas, Sint trekt bij Febo een kroket van speculaas.
Trending
Hay Donna!
Ter ere van de Nederlandse vertaling van haar boek The New Classics (Nieuwe klassiekers) is Donna Hay vandaag in Nederland. We stelden haar vanochtend in het Ambassadehotel de onvermijdelijke vraag...
Trending
ELLE Eten is nu nóg lekkerder
We zijn wat aangekomen hier bij ELLE Eten. En waarom ook niet, dik is het nieuwe dun. Daarom zijn we nu bookazine.
Trending
rookworst van de Hema
De ene is de andere niet
Zo is de ene rookworst vijf hectare groot en te zien vanuit het vliegtuig, de andere volkomen biologisch én weer een andere opblaasbaar, of om aan te trekken. Daarom vier verschillende rookworsten, voor de échte liefhebber. Het worst case scenario ziet er zo uit >