Biologische kookworkshop met Ramon Beuk

Koken met Ramon Beuk

Nog niet genoeg van de potten en de pannen? Doe dan mee met de biologische kookworkshop van TV-kok Ramon Beuk.

In deze biologische kookworkshop ga je samen met Ramon Beuk (je weet wel, van Born2Cook) een drie gangenmenu koken en natuurlijk eten.

 

Je krijgt bovendien een gesigneerd exemplaar van Ramon Beuks bekroonde (beste kookboek 2009) Wat van Fair komt…

 

Wanneer? 31 januari aanstaande
Waar? De Glazen Ruimte in Maarssen.
Hoe laat? 16.00-20.00 uur
Kosten? € 70 pp (incl drankjes)
Reserveren? Via Nature’s gift

 

Meer weten? Zie www.naturesgift.nl >

 

PS - Wees er snel bij, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

 
 
Meer Trending...
Trending
8 tips
Fotografeer je eten als een pro
Je hoeft niet de meest blitse spiegelreflexcamera te hebben voor het maken van mooie foto’s van je eten. 8 tips voor zeer appetijtelijke foto’s.
Trending
In het veld:
Engels rund- en lamsvlees
Op uitnodiging van Eblex werden we meegenomen op een tocht langs een traditionele Engelse slagerij, verschillende boederijen, een sterrenrestaurant en een prachtige eetwinkel op het ruige platteland van Yorkshire en Lancashire.
Trending
Het is vandaag Nationale Krokettendag
Dat gaan we vieren! Met een goeie Van Dobben of Kwekkeboom, of een huisgemaakte variant, met of zonder vlees.
Trending
Fotoserie
Dit is geen mandarijn
Niet alles is wat het lijkt, zo blijkt maar weer eens uit deze fotoserie van de Japanse kunstenaar Hikaru Cho. 
Trending
Grote kans dat jij niet aan je dagelijkse portie groente komt
Wist je dat maar 5 procent van de volwassenen en 1 procent van de jongeren dagelijks genoeg groente eet*.
Trending
De perfecte brunch
Deze zeven gerechten van de beste blogs vormen samen een feestelijk brunchbuffet, inclusief zoetigheid voor bij de koffie.
Trending
15X
Films voor Foodies
De allerleukste films over eten. Bekijk ze niet met een lege maag!
Trending
Feest! De Nieuwe ELLE Eten is er
En niet zomaar een… We hebben het over ons jaarlijkse favorietennummer. In het nummer staan onze 100 favorieten uit 2014, met liefde geselecteerd. Nu in de schappen!