Trending http://www.elleeten.nl/var/ellenl/storage/images/eten/culinieuws/koken-met-ramon-beuk/496216-1-eng-GB/Koken-met-Ramon-Beuk_crop620x450.jpg Koken met Ramon Beuk
Biologische kookworkshop met Ramon Beuk

Koken met Ramon Beuk

4 januari 2010

Nog niet genoeg van de potten en de pannen? Doe dan mee met de biologische kookworkshop van TV-kok Ramon Beuk.

In deze biologische kookworkshop ga je samen met Ramon Beuk (je weet wel, van Born2Cook) een drie gangenmenu koken en natuurlijk eten.

 

Je krijgt bovendien een gesigneerd exemplaar van Ramon Beuks bekroonde (beste kookboek 2009) Wat van Fair komt…

 

Wanneer? 31 januari aanstaande
Waar? De Glazen Ruimte in Maarssen.
Hoe laat? 16.00-20.00 uur
Kosten? € 70 pp (incl drankjes)
Reserveren? Via Nature’s gift

 

Meer weten? Zie www.naturesgift.nl >

 

PS - Wees er snel bij, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

 
 
Meer Trending...
Trending
Hoera! Nigella terug bij de BBC
Kookgodin Nigella komt terug op tv met een nieuw programma. Met Simply Nigella gaat ze terug naar de basis en draait het weer om eten waar we allemaal gelukkig van worden.
Trending
We hebben een stageplek vrij
Onze stagiair gaat weer terug naar school. Vanaf eind mei hebben we plek voor iemand die minimaal vijf maanden onderdeel kan zijn van onze redactie.
Trending
Waarom je de pitjes van je watermeloen moet eten
Niet weggooien, maar opeten die pitjes: ze blijken namelijk een ware eiwittenbom. We beloven dat er geen watermeloen in je buik zal groeien.
Trending
7x blogrecepten
Jawel hoor, de zon schijnt!
Eindelijk zien we weer frisse lentegroenten terug in de blogrecepten. Maar we hebben ook taart en verkoelende milkshakes voor je klaarstaan.Op deze terrassen geniet je van de eerste zonnestralen >
Trending
Kaaseters zijn gezonder en andere weetjes
Elke week zetten we het interessantste en leukste internationale foodnieuws voor je op een rij.
Trending
Pop-up restaurants zijn here to stay
Ergens in het jaar 2009 was ‘ie er opeens: het pop-up restaurant. Een eettent die misschien een week, een maand, of nog iets langer open is. Het tijdelijke restaurant is een blijvend  fenomeen.