Trending http://www.elleeten.nl/var/ellenl/storage/images/eten/culinieuws/koelkast-in-spijkerbroek/1631463-1-eng-GB/Koelkast-in-spijkerbroek_crop620x450.jpg Koelkast in spijkerbroek
FAB28 'Denim'

Koelkast in spijkerbroek

2 mei 2012

Willen we hebben! Deze klassieke Smeg in spijkerpak. Slechts 250 exemplaren zijn er geproduceerd en alleen deze maand is hij te koop.  

De koelkast is bekleed met denim dat behandeld is met een speciaal goedje dat aantasting door water, olie, schimmels en vlekken voorkomt. De koelkast, met een totale inhoud van 248 liter, is uitgerust met onder andere drie glazen verstelbare leggers, een chromen wijnrek, een groente- en fruitlade en een vriesvak van 26 liter. Ook de binnendeur biedt diverse opbergmogelijkheden voor optimale benutting van de ruimte. Daarnaast is deze limited edition gecertificeerd met energielabel A++. Een zuinig beestje dus.

  
Alleen in de maand mei is de FAB28 'Denim' exclusief verkrijgbaar bij de flagship stores van de Bijenkorf en op debijenkorf.nl. Verkoopadviesprijs € 1899.

 

Cheers! Actrice Drew Barrymore heeft een eigen wijn >

 
 
Meer Trending...
Trending
Hoera! Nigella terug bij de BBC
Kookgodin Nigella komt terug op tv met een nieuw programma. Met Simply Nigella gaat ze terug naar de basis en draait het weer om eten waar we allemaal gelukkig van worden.
Trending
We hebben een stageplek vrij
Onze stagiair gaat weer terug naar school. Vanaf eind mei hebben we plek voor iemand die minimaal vijf maanden onderdeel kan zijn van onze redactie.
Trending
Waarom je de pitjes van je watermeloen moet eten
Niet weggooien, maar opeten die pitjes: ze blijken namelijk een ware eiwittenbom. We beloven dat er geen watermeloen in je buik zal groeien.
Trending
7x blogrecepten
Jawel hoor, de zon schijnt!
Eindelijk zien we weer frisse lentegroenten terug in de blogrecepten. Maar we hebben ook taart en verkoelende milkshakes voor je klaarstaan.Op deze terrassen geniet je van de eerste zonnestralen >
Trending
Kaaseters zijn gezonder en andere weetjes
Elke week zetten we het interessantste en leukste internationale foodnieuws voor je op een rij.
Trending
Pop-up restaurants zijn here to stay
Ergens in het jaar 2009 was ‘ie er opeens: het pop-up restaurant. Een eettent die misschien een week, een maand, of nog iets langer open is. Het tijdelijke restaurant is een blijvend  fenomeen.