Trending http://www.elleeten.nl/var/ellenl/storage/images/eten/culinieuws/foutje-bedankt/2067221-1-eng-GB/Foutje-bedankt_crop620x450.jpg Foutje bedankt!
Château Lavergne Dulong

Foutje bedankt!

20 december 2012

Heb je het kerstnummer van ELLE Eten al in huis? Heel goed. Het is een van de mooiste, lekkerste kerstedities in de winkel nu, al zeggen we het zelf. Het staat uiteraard bol van de kerstmenu’s en handige omrekentabellen, maar er is ook genoeg te lezen. Over de beste wijnchâteaus in de Bordeaux bijvoorbeeld. 

Een van onze favoriete kasteelvrouwen die we ontmoetten was Sylvie Dulong, een supercharmante oenologe die heerlijke wijn maakt, maar ook de kamers van Château Lavergne-Dulong als bed & breakfast ter beschikking stelt. Wij werden door haar ontzettend hartelijk ontvangen, en na het zien van de kamer hadden we meteen spijt dat we niet meer nachten hadden geboekt.

 

OEPS

En nu uitgerekend over haar vermeldden we een foutieve link in het artikel. Au! Een rectificatie is op zijn plaats, en dan kunnen we ook meteen nogmaals benadrukken dat dit adres echt een dikke aanrader is. Dus, ben je in de Bordeaux, boek dan een kamer bij Sylvie. Voor twee nachten.

 
De goede url: www.chateau-lavergne-dulong.com

 

Check het nieuwste druiventype van onze wijnkenners Huib & Eef >

 
 
Meer Trending...
Trending
We hebben een stageplek vrij
Onze stagiair gaat weer terug naar school. Vanaf eind mei hebben we plek voor iemand die drie maanden onderdeel kan zijn van onze redactie.
Trending
Alle foodporn op een pagina
Twitter Food is een account dat geheel om #eten draait.
Trending
7x blogrecepten
Alles is groen
We kunnen er nu echt niet meer omheen: de lentegroenten en aardbeien vliegen ons om de oren.
Trending
Pindakaas is verslavend en nog meer nieuws
Elke week zetten we het interessantste en leukste internationale foodnieuws voor je op een rij.
Trending
7x blogrecepten
De mooiste, lekkerste en beste recepten van de week
Deze week een fijne combinatie van hartige vleesgerechten, veganistische hoofdgerechten en zoetigheid.25x vlees noch vis >
Trending
Kan voedsel kanker genezen? En andere vragen.
Elke week zetten we het interessantste en leukste internationale foodnieuws voor je op een rij.