Château Lavergne Dulong

Foutje bedankt!

Heb je het kerstnummer van ELLE Eten al in huis? Heel goed. Het is een van de mooiste, lekkerste kerstedities in de winkel nu, al zeggen we het zelf. Het staat uiteraard bol van de kerstmenu’s en handige omrekentabellen, maar er is ook genoeg te lezen. Over de beste wijnchâteaus in de Bordeaux bijvoorbeeld. 

Een van onze favoriete kasteelvrouwen die we ontmoetten was Sylvie Dulong, een supercharmante oenologe die heerlijke wijn maakt, maar ook de kamers van Château Lavergne-Dulong als bed & breakfast ter beschikking stelt. Wij werden door haar ontzettend hartelijk ontvangen, en na het zien van de kamer hadden we meteen spijt dat we niet meer nachten hadden geboekt.

 

OEPS

En nu uitgerekend over haar vermeldden we een foutieve link in het artikel. Au! Een rectificatie is op zijn plaats, en dan kunnen we ook meteen nogmaals benadrukken dat dit adres echt een dikke aanrader is. Dus, ben je in de Bordeaux, boek dan een kamer bij Sylvie. Voor twee nachten.

 
De goede url: www.chateau-lavergne-dulong.com

 

Check het nieuwste druiventype van onze wijnkenners Huib & Eef >

 
 
Meer Trending...
Trending
Is dit de vreemdste wortelreclame ooit?
Wat er allemaal niet nodig is om Amerikaanse kinderen miniwortels te laten eten…
Trending
Hee pannekoek!
Deze week drie keer pannekoeken onder de beste blogrecepten. Verder twee keer ijskoffie, koekjes en ijs.
Trending
AH's avocadodip zonder avocado wint kletsmajoor
Met 7163 stemmen is Albert Heijns guacamoledip met slechts 0.7 procent avocado gekozen tot winnaar van de Kletsmajoor-verkiezing.
Trending
Opeens weet je het, je wordt professor in de chocola
Dat kan. Aan de Universiteit van Cambridge. Of nou ja, ze zoeken iemand voor een PhD met als onderwerp het smeltpunt van chocola. Wie biedt?
Trending
Verse oogst: blogrecepten
We hebben weer de beste gerechten van de week voor je op een rijtje gezet.
Trending
O-nee, we snijden onze taart al tijden verkeerd
Dat blijkt uit een ingezonden brief van de Britse wiskundige Sir Francis Galton aan Nature in 1906, omtrent de wetenschappelijke principes van het taartsnijden.
Trending
Zomerdromen
We bezochten talloze blogs op zoek naar de beste recepten. Dit zijn ze.
Trending
Voor altijd zomer! De nieuwe ELLE Eten is er
In de nieuwe ELLE Eten maar liefst 51 recepten voor het midden van de zomer, van supersnel tot heus projectkoken. Nu in de schappen!