ELLE Eten cadeautips

ELLE Eten cadeautips

13 december 2012

De redactie tipt de beste gevers en krijgers voor onder de kerstboom. Vandaag het verlanglijstje van eindredacteur Klaartje.

CHOCOLAATJES
Wie dit jaar de gastheer of vrouw van ons familiekerstdiner wordt, daar zijn we nog niet uit. Ik niet. Ik ben te klein behuisd. Maar ik neem wel chocolaatjes mee voor bij de thee. Kokoro chocolade, € 5 / blok van 70 g, online bestellen via kokorochocolate.com

 
KOFFIE VAN DOMA BICICLETTA
Vergeet hardlopen: in mijn omgeving gaan opeens allerlei mensen fietsen – man en vrouw. Ik ben nog niet overstag, maar houd de fietsontwikkelingen geïnteresseerd in de gaten. Deze koffie is van biologische oorsprong en heeft een Fair Trade-keurmerk, ook helemaal 2013 dus. Domacoffee.com,

 
KOOKWORKSHOP
Nu ik de gangnam style helemaal onder de knie heb, wil ik Koreaans leren koken. Dunyong Cooking Studio geeft workshops van een avond. zie cooking.dunyong.com/nl/workshops/koreancooking, € 55

 
TAFEL
Zou ik graag willen, een mooie tafel. Deze van Slowwood vind ik fantastisch. € 2695, slowwood.nl

 
KNORRIG
Ik had een vissentic, maar die is getransformeerd naar een varkenstic. Laatst droomde ik over dit varken, Krul. Op zijn rug vierendeelde ik een biologisch appeltje. Snijplank van eco-hout, 30 x 20 cm, via cocoboheme.com, € 26,50

 
TAFELKLEED
Op die nieuwe tafel moet nog een mooi kleed. Deze fleurige flap bijvoorbeeld. Indiaas kleed, Fairandfair.nl, € 95

 
KOOKBOEK
Tot voor kort wilde ik ieder kookboek hebben. Maar nu mijn collectie meer dan 80 boeken omvat, word  ik selectiever.  Voor Mr Wilkinsons’s favoriete groenten maak ik ruimte in mijn kast. Omdat het zo’n mooi en fijn boek is. Uitg Terra, € 29,99

 

Wat Esmee graag onder de boom ziet liggen >

 
 
Meer Trending...
Trending
10 dingen die je niet wist over kippen
In de aanloop naar Pasen rijst steeds weer de vraag van de kip of het ei. Wel, we kunnen je vertellen: het is het ei. Ook hebben we negen andere verbluffende kipweetjes voor je in petto.  
Trending
Overlekkere soep en saus
Geen soep met ballen, maar soep van overgebleven tomaten en uien. Supermarktketen Plus wil de beschadigde exemplaren niet langer in de prullenbak gooien en verwerkt ze in de Overlekker-producten.
Trending
De nieuwe ELLE Eten in 15 seconden
Hoekachaka, de nieuwe ELLE Eten! Morgen bij abonnees op de mat, maar vandaag al een kleine preview.
Trending
De poolkap smelt tóch, dan maar beter in je whiskyglas?
Onder het mom van ‘gletsjers smelten toch’, is ondernemer Geir Olsen op het curieuze idee gekomen om er exclusieve ijsblokjes van te maken.
Trending
Keukenbiecht: vergeef ons onze zonden
Ja, we werken bij ELLE Eten. Ja, we houden van koken. We kennen de regels, maar dat betekent niet dat we ons er altijd aan houden. Hierbij bekennen we alles.
Trending
5x
Mooie chocolade
Van retro tot exclusive design: van deze chocoladeverpakkingen worden wij hebberig.