ELLE Eten cadeautips

ELLE Eten cadeautips

13 december 2012

De redactie tipt de beste gevers en krijgers voor onder de kerstboom. Vandaag het verlanglijstje van eindredacteur Klaartje.

CHOCOLAATJES
Wie dit jaar de gastheer of vrouw van ons familiekerstdiner wordt, daar zijn we nog niet uit. Ik niet. Ik ben te klein behuisd. Maar ik neem wel chocolaatjes mee voor bij de thee. Kokoro chocolade, € 5 / blok van 70 g, online bestellen via kokorochocolate.com

 
KOFFIE VAN DOMA BICICLETTA
Vergeet hardlopen: in mijn omgeving gaan opeens allerlei mensen fietsen – man en vrouw. Ik ben nog niet overstag, maar houd de fietsontwikkelingen geïnteresseerd in de gaten. Deze koffie is van biologische oorsprong en heeft een Fair Trade-keurmerk, ook helemaal 2013 dus. Domacoffee.com,

 
KOOKWORKSHOP
Nu ik de gangnam style helemaal onder de knie heb, wil ik Koreaans leren koken. Dunyong Cooking Studio geeft workshops van een avond. zie cooking.dunyong.com/nl/workshops/koreancooking, € 55

 
TAFEL
Zou ik graag willen, een mooie tafel. Deze van Slowwood vind ik fantastisch. € 2695, slowwood.nl

 
KNORRIG
Ik had een vissentic, maar die is getransformeerd naar een varkenstic. Laatst droomde ik over dit varken, Krul. Op zijn rug vierendeelde ik een biologisch appeltje. Snijplank van eco-hout, 30 x 20 cm, via cocoboheme.com, € 26,50

 
TAFELKLEED
Op die nieuwe tafel moet nog een mooi kleed. Deze fleurige flap bijvoorbeeld. Indiaas kleed, Fairandfair.nl, € 95

 
KOOKBOEK
Tot voor kort wilde ik ieder kookboek hebben. Maar nu mijn collectie meer dan 80 boeken omvat, word  ik selectiever.  Voor Mr Wilkinsons’s favoriete groenten maak ik ruimte in mijn kast. Omdat het zo’n mooi en fijn boek is. Uitg Terra, € 29,99

 

Wat Esmee graag onder de boom ziet liggen >

 
 
Meer Trending...
Trending
Hay Donna!
Ter ere van de Nederlandse vertaling van haar boek The New Classics (Nieuwe klassiekers) is Donna Hay vandaag in Nederland. We stelden haar vanochtend in het Ambassadehotel de onvermijdelijke vraag...
Trending
ELLE Eten is nu nóg lekkerder
We zijn wat aangekomen hier bij ELLE Eten. En waarom ook niet, dik is het nieuwe dun. Daarom zijn we nu bookazine.
Trending
rookworst van de Hema
De ene is de andere niet
Zo is de ene rookworst vijf hectare groot en te zien vanuit het vliegtuig, de andere volkomen biologisch én weer een andere opblaasbaar, of om aan te trekken. Daarom vier verschillende rookworsten, voor de échte liefhebber. Het worst case scenario ziet er zo uit >
Trending
Sterrenbingo! Wat je moet weten voor de sterren van Michelin vallen
De spanning loopt op. De Michelinsterren voor 2015 kunnen ieder moment vallen in Maastricht. Alvast een eerste heads up voordat het begint...
Trending
Alles uit de oven
De bloggers bakken.
Trending
Feedie > Foodie
Slim hoor: de internationale app Feedie maakt gebruik van onze collectieve Instagram-verslaving. Foto’s delen doe je toch al, dus waarom dan niet voor het goede doel?