EggBoiler & More

Culigadget: eierkoker

Goed, een eierkoker is natuurlijk niet het meest sexy apparaat, maar dit slimme exemplaar maakt het leven van de ware paasfanaat/eierfan wel heel gemakkelijk.

Liggen twee geklutste eieren in de pan, zegt de een tegen de ander... De EggBoiler & More van Solis is een handig kleinood voor op tafel of in de keuken. Moeiteloos stoom je tot zeven eieren in perfecte staat: hard, halfzacht of zacht. Je vult de Egg Boiler & More – ongeacht het aantal eieren – met één kopje water. De slimmerd telt zelf hoeveel eieren erin zittten en berekent de kooktijd automatisch. En door de brede handgrepen aan de zijkant verbrand je je vingers niet als je de eieren eruit haalt.

Wat je moet weten over (verse) eieren >
POCHEREN, KLUTSEN EN STOMEN
Maar hij kan meer! Klutsen en pocheren bijvoorbeeld. Appeltje-eitje. En ook stoom je er kleine porties groente mee in het bijgeleverde kookschoteltje. Je koopt de Egg Boiler & More onder andere bij CookandCo.nl en deBijenkorf.nl voor de adviesprijs van € 49.

Smullen: het recept voor oeufs en meurette >

 
 
Meer Trending...
Trending
Durf jij een doggybag te vragen?
Ja? Dan ben jij een van de weinigen. Want 80 procent van de Nederlanders die uit eten gaan, laat al dat lekkere eten achter in het restaurant.
Trending
Is dit de vreemdste wortelreclame ooit?
Wat er allemaal niet nodig is om Amerikaanse kinderen miniwortels te laten eten…
Trending
Hee pannekoek!
Deze week drie keer pannekoeken onder de beste blogrecepten. Verder twee keer ijskoffie, koekjes en ijs.
Trending
AH's avocadodip zonder avocado wint kletsmajoor
Met 7163 stemmen is Albert Heijns guacamoledip met slechts 0.7 procent avocado gekozen tot winnaar van de Kletsmajoor-verkiezing.
Trending
Tunes voor in de soul kitchen
Als er één keuken is waar een behoorlijke playlist van pas komt, dan is het de soul kitchen. Bij deze!
Trending
Waarom hete pepers je mond in brand zetten...
De makers van dit TedEd-filmpje geven geen lesje hete-pepers-eten, opdat je vet cool kunt doen ten overstaan van je gave vrienden, maar leggen voor eens en voor altijd uit wat er nu eigenlijk aan de hand is als je mond in de hens staat. Of je ogen. Als je zo dom was om erin te wrijven...
Trending
O-nee, we snijden onze taart al tijden verkeerd
Dat blijkt uit een ingezonden brief van de Britse wiskundige Sir Francis Galton aan Nature in 1906, omtrent de wetenschappelijke principes van het taartsnijden.
Trending
Zomerdromen
We bezochten talloze blogs op zoek naar de beste recepten. Dit zijn ze.