EggBoiler & More

Culigadget: eierkoker

19 maart 2012

Goed, een eierkoker is natuurlijk niet het meest sexy apparaat, maar dit slimme exemplaar maakt het leven van de ware paasfanaat/eierfan wel heel gemakkelijk.

Liggen twee geklutste eieren in de pan, zegt de een tegen de ander... De EggBoiler & More van Solis is een handig kleinood voor op tafel of in de keuken. Moeiteloos stoom je tot zeven eieren in perfecte staat: hard, halfzacht of zacht. Je vult de Egg Boiler & More – ongeacht het aantal eieren – met één kopje water. De slimmerd telt zelf hoeveel eieren erin zittten en berekent de kooktijd automatisch. En door de brede handgrepen aan de zijkant verbrand je je vingers niet als je de eieren eruit haalt.

Wat je moet weten over (verse) eieren >
POCHEREN, KLUTSEN EN STOMEN
Maar hij kan meer! Klutsen en pocheren bijvoorbeeld. Appeltje-eitje. En ook stoom je er kleine porties groente mee in het bijgeleverde kookschoteltje. Je koopt de Egg Boiler & More onder andere bij CookandCo.nl en deBijenkorf.nl voor de adviesprijs van € 49.

Smullen: het recept voor oeufs en meurette >

 
 
Meer Trending...
Trending
Kerstdiner overlevingstip 4: zo blijf je een slanke den
Wees je goede voornemens een stapje voor met deze tips om eens niet kilo’s aan te komen tijdens de feestdagen. Want, feest of niet, ook smulpapen moeten af en toe op de pondjes letten.
Trending
7
Kerstbaksels
Doe de oven maar alvast aan: de bloggers bakken zoete broodjes, heel veel koekjes en beignets, allemaal in het teken van Kerst.
Trending
boozy recepten
Kerstdiner overlevingstip 3
Vooral in familieverband is niet iedereen altijd even ontspannen tijdens het kerstdiner. Deze boozy recepten halen de scherpe randjes eraf...
Trending
Kerstdiner overlevingstip 2: voorkom paniek en begin nu
Heb je in een vlaag van verstandsverbijstering je hele macraméclub voor het kerstdiner uitgenodigd? Stop met panieken, we slepen je er doorheen. Maar wacht niet langer.
Trending
We hebben een stageplek vrij
Onze stagiair gaat weer terug naar school. Per half januari hebben we plek voor iemand die minimaal vijf maanden onderdeel kan zijn van onze redactie.
Trending
Wat nou gezond
Onze post-Sinterklaas blues verslaan we met suiker, zout en vet.